LJUBAV I VEZE

Osam stvari koje svaki muškarac mora da uradi prije seksa, ako želi da ga ima

Avaz.ba

21.9.2017

Umjesto da odmah uskoče u krevet, muškarci bi prvo trebali da provjere da li su uradili sve sa ove liste.

Bilo da je u pitanju taktika odlaganja ili neki perverzni zahtjev pred seks, novo istraživanje otkriva stvari koje žene žele da muškarci urade prije nego što se bace na posao.

Ove stvari žene žele da muškarci urade prije seksa:

1. Ugase svjetla

Žene iz Španije i Irske vole da imaju seks po mraku, a mnogi muškarci iz ovih zemalja tvrde da je ovaj zahtjev prije početka glavnog događaja najčešća stvar koju im žene šapuću.

2. Navucite zavjese

Švajcarke i žene iz Austrije poznate su po svojoj avanturističkoj prirodi, ali ipak, svoje aktivnosti vole da drže skrivenim od znatiželjnih pogleda.

3. Stavite kondom

Norvežanke i Dankinje nemaju problem sa seksom na jednu noć - ali ga imaju kada muškarac ne nosi kondom.

4. Budite čisti

Žene u SAD i Australiji poznate su po tome što vole da pomjeraju seksualne granice sa svojim partnerima, i zato smatraju da je najmanje što muškarac može da uradi prije akcije - da se postara da je čist.

5. Ne zaboravite na čist dah

Pranje zuba prije seksa veoma je važno ženama u Mađarskoj i Italiji koje žele da im ljubavnici imaju prijatan dah - i nemaju problema da im skrenu pažnju na to.

6. Odgovarajuća muzika

Francuskinje i žene iz Portugalije ne gube svoj romantičan duh čak ni u naletu strasti. Kada je u pitanju tačka nakon koje nema povratka, muškarci koji su dovoljno sretni da im ove žene kažu da - moraju da porazmisle i o muzici koja će pratiti veliki događaj.

7. Bebi ulje

Poljakinje i žene iz Belgije insistiraju da budu glatke tokom seksa, pa možete da očekujete tihi šapat kojim će od vas zahtijevati bebi ulje.

8. Zaboravite na čarape

Čarape i seks idu zajedno kao sladoled i kiseli krastavci - i nikada ne bi trebalo da se nađu u krevetu.

Žene iz Češke Republike, Njemačke i Finske insistiraju da njihovi partneri skinu čarape prije nego što krenu na vođenje slatke ljubavi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.