LJUBAV I VEZE

Djevojka srbijanskog košarkaša gola u vrelim scenama seksa

Avaz.ba

21.9.2017

Srbijanski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović i glumica Jovana Stojiljković u vezi su već skoro tri mjeseca.

Bogdan i Jovana upoznali su se na svadbi još jednog košarkaško-glumačkog para Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin krajem juna. 

Od tada ljubav cvjeta. Bogdanoviću sve ide u životu. Sa Fenerbahčeom je postao šampion Evrope, potpisao je ugovor sa NBA ligašem iz Sakramenta, sa reprezentacijom Srbije osvojio srebro na Eurobasketu. A sve to začinjeno je ljubavlju.

Bogdan i Jovana su odmah poslije Teove i Jelisavetine svadbe otišli na more, i to na Mikonos u društvu Nemanje Nedovića i njegove djevojke Mine Milutinović, a kasnije su se viđali koliko su im obaveze dozvoljavale.

Bogdanovićeva popularnost raste iz dana u dan, a Jovana Stojiljković se prvi put našla u žiži domaće javnosti poslije premijere filma "Panama" 2015. godine, u kome je glumila u eksplicitnim scenama seksa sa kolegom Slavenom Došlom.

- Prvi put mi je bilo stvarno neprijatno, ali kasnije smo se oslobodili, opustili i uživali, jer su scene bile pune emocija. Veoma sam vjerovala Pavlu (reditelj Pavle Vučković) i kada sam pristala da igram tu ulogu nisam se uopće razmišljala o tim scenama seksa - govorila je tada Jovana.

- Kasnije sam vjerovala i Slavenu. Bilo nam je važno da smo slobodni, da to djeluje što autentičnije, realističnije i mislim da smo se snašli. Mislim da smo na kraju baš uživali u tim scenama - dodala je Jovana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.