LJUBAV I VEZE

Muške maštarije: Ovo su glavne seksualne fantazije jačeg spola

( Ilustracija)

Avaz.ba

24.9.2017

Seks ispred ogledala, snimanje, voajerstvo, sado-mazo, domino dama… Samo su dio muških maštarija. U suštini, kod jačeg pola se sve vrti oko toga da u toku vrelih akcija imaju dobar pogled, jer je vizuelno ono što ih pali. Međutim, ostvarenje muških fantazija uveliko zavisi od toga koliko su njihove ljepše polovine slobodne da eksperimentiraju, pa neke od želja često ostanu neostvarene.

Trojka

San svakog muškarca su najmanje dvije djevojke u njegovom krevetu koje zadovoljavaju svaku njegovu maštariju. Fantazija o vlastitom haremu stara je koliko i muški rod, da ne govorimo o tome šta bi poželio da se događa pred njegovim očima. Ono što bi svi muškarci manje voljeli je trojka sa djevojkom i još jednim muškarcem, tu su ipak sebični.

Dominacija

Najveći afrodizijak za jači pol je seksualna kontrola nad partnerkom, jer ta moć omogućava da seks u potpunosti prilagođava sebi i svojim željama. Potrebe žene u ovom slučaju nisu bitne. Osjećanje moći u ovoj situaciji ih veoma opija i kad jednom probaju, žele još.

Šefica

S druge strane, postoje muškarci čije se fantazije svode na potpuno seksualno potčinjavanje ženi. Interesantno je to što takav seks vole muškarci na visokim pozicijama. Ovaj vid intimnosti za njih predstavlja opuštanje u kojem konačno neko brine o njima i kada oni nemaju potrebu da o bilo čemu razmišljaju. Oni koji vole ovakav oblik seksualnog užitka kažu da postoji nešto opojno u ideji da je muškarac seksualna igračka čiji je jedini zadatak da zadovolji sve želje njegove dame.

Kućna režija

Nema većeg fetiša za muškarce nego kada uključe kameru na telefonu i zabilježe vrele akcije sa partnerkom. Čak 44 posto pripadnika muškog pola pali se na to da gleda sebe u akciji. Za njih je snimanje seksi kućnih snimaka nešto sasvim normalno. Kada gledaju sebe za vrijeme seksa, još ako su zadovoljni svojim izgledom i performansom, može da bude fenomenalan afrodizijak za oba partnera.

Voajeri

Uživate da gledate porno-filmove? Uzbuđuju vas drugi parovi? Budite bez brige, niste čudni, jer statistika kaže da se čak 63 posto muškaraca napali na samu ideju da gleda seksualni čin. Ne moraju ni da zamišljaju da učestvuju u njemu, dovoljno im je da su u blizini i da mu svjedoče. Osim samog seksa, muškarce veoma pali samozadovoljavanje žene.

Da svi vide

Seks na javnom mjestu ili pred neznancima je jedna od najčešćih muških maštarija. To je jedna od onih fantazija koje se nalaze na vrhu popisa seksualnih želja. Iako će čak 43 posto muškaraca maštati o seksu u javnosti, na to će se odlučiti samo mali broj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.