(Foto: Screenshot)

(Foto: Screenshot)

Ljubavne muke: Zašto smo tako zakomplicirali veze

Autor: Avaz.ba
25.09.2017 15:46
A
A
A

Ljubav nikada nije bilo kompliciranija i teža za shvatiti i naći nego danas.

Pretjerano analiziranje objava. Zašto mu Lena lajka sve što objavi? Zašto nije ništa objavio već danima; da li ga nešto muči??! Želi li mi nešto poručiti pjesmama koje lijepi po zidu?

Seen. To bi bila svaka situacija koja se dogodi kada mu pošaljete poruku, vidite po oznaci ''seen'' da je poruku zaprimio i pročitao, on na poruku ne odgovori, a zatim se nakon nekog vremena čujete s njim. Dovraga, ZAŠTO nisi odgovorio na poruku?? Znam da si ju primio! Priznajte sami koliko ste puta poludjeli zbog seena!

Nema više skrivanja. Pa čak ni od bivšega. Jedini način da se sakrijete jest da ugasite sve svoje profile na društvenim mrežama i automatski si ubijete društveni život koji gradite na temeljima istih. Ali barem znate da ga više nećete susretati, zar ne?

Razbijanje glave analizom poruka. Što znači kada vam odgovori ''ok'', bez ikakvog smajlića? Da li to znači da je iz nekog vama nepoznatog razloga ljut na vas? Što ako planira prekinuti s vama? U pravu smo, zar ne? 

Uhođenje na društvenim mrežama. Zašto bi vam Marko pričao na sastanku o sebi kad ste ionako prije dejta detaljno secirali njegov Facebook, Instagram, Twitter. Ako i nije sve nacrtao na svojim profilima, sigurno ste pročitali mnogo toga između redaka. Nije li bilo nekako zanimljivije kada smo o osobi koja nam se sviđa otkrivali malo pomalo, sami, kada je bila prisutna doza misterije i kada nismo apsolutno sve imali posluženo na pladnju.