LJUBAV I VEZE

Ovo su stvari koje rade muškarci, a žene dovode do ludila

Avaz.ba

10.10.2017

Muškarci oduvijek imaju potrebu za kontrolom, u prošlosti se to očitovalo na drugačije načine, a danas će vjerojatno muškarac biti taj kod kojeg je uvijek daljinski upravljač.

Žene i muškarci po mnogočemu su različiti, a način na koji muški i ženski mozak funkcionira oduvijek je fasciniralo znanstvenike. Danas sa sigurnošću možemo reći da su neke razlike teško premostive, a ovo su neke od njih koje žene mogu dovesti do ludila.

Ne primjećuje detalje 

Muškarac će rijetko kada primjetiti da je žena obojila kosu, čak i ako je riječ u razlici od nekoliko nijansi. Vjerojatno će primijetiti neku promjenu koju neće ni spomenuti, a ako ipak odluči reći na glas, najvjerojatnije će pitati: Jesi se možda ošišala ili našminkala drugačije? Isto će biti i ako promijenite raspored posuđa u kuhinji, primjerice.

Želi imati kontrolu 

Muškarci oduvijek imaju potrebu za kontrolom, u prošlosti se to očitovalo na drugačije načine, a danas će vjerojatno muškarac biti taj kod kojeg je uvijek daljinski upravljač.

Ima rješenje za sve 

Odnosno, ponašat će se kao da ima. Žena će nerijetko doći kući i poželjeti se pojadati suprugu zbog problema ili tešškog dana kojeg je imala, a on će na to u većini slućajeva odgvooriti kako to "nije ništa" i kako se sve to jednostavno riješi. Ipak, za "jednostavnu" promjenu žarulje ili ručkice nakuhinjskom ormariću, žena će vjerojatno morati pričekati i do nekoliko mjeseci ili će to sama napraviti.

Ne sluša 

Kako žene znaju tokom seksa misliti o vešu i obvezama za idući dan, tako i m uškarci ulaze u svoj svijet kada im žena nešto priča. Imaju "sposobnost" slušati prvih par minuta, a nakon toga već odavno im ulazi na jedno, a izlazi na drugo uho ono što im partnerica govori. Nerijetko se dogodi i to da samo kimaju glavom, a onda su iznenađeni zašto ih žena proziva da nešto nisu napravili ili došli u dogovoreno vrijeme ili nešto treće, jer to oni nisu niti čuli.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.