LJUBAV I VEZE

Muškarci otkrili kada je žena dobra u krevetu

( Ilustracija)

Avaz.ba

19.10.2017

"Uh, baš je dobra", "Prava je bomba", "Najbolja ikad", "Živa vatra", "To je bilo prošlog mjeseca, još uvijek ne skidam osmijeh s lica", samo su neki od komentara kojima muškarci pokušavaju da dočaraju koliko ih je oduševila neka djevojka, ali šta to zapravo znači.

Sigurno ste se već pitali kako prepoznati da li je žena dobra u krevetu. Prema njenom izgledu i ponašanju to ne može da se zaključi.  Naravno, ako između dvoje ljudi postoji hemija, i seks će biti dobar. Ali… 

Neke žene su za svoje drugarice, koje prosečno izgledaju, a imaju nadprosječno dobre momke, sigurno pomislile da su "živa vatra" u krevetu.  Žene zanima šta muškarci žele i misle, međutim, muški um nije toliko kompliciran, pa ga nije previše teško "razotkriti". 

Pitanje za muškarce je glasilo: Kada je žena dobra u krevetu?

Mario, 28

- Za mene je žena dobra u krevetu kad znam šta želi, odnosno kad mi signalizira svoje želje.

Kristijan, 29

- Ne smije biti kruta i nesigurna. Ako samo pasivno leži, seks za mene nema nikakve draži.

Vladimir, 24

- Meni je najljepši seks kad dobro poznajem partnerku. Ako imamo puno povjerenje jedno u drugo, možemo se opustiti i prepustiti užitku.

Marjan, 19

- Za mene je žena dobra u krevetu jedino ako me svaki put oralno zadovoljava. Izvinite, ali jednostavno ne mogu zamisliti seks bez toga.

Aleksa, 30

- Seks je za mene dobar jedino kad oboje uživamo i zabavljamo se. Također, smatram da se za dobar seks treba potpuno prepustiti mašti.

Zdravko, 33

- Ne smije da bude plašljiva ili sramežljiva. Volim kad je otvorena i vesela. To ne vrijedi samo za seks – nego i inače u životu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.