LJUBAV I VEZE

Deset nesvakidašnjih seksualnih priča koje će vas zaprepastiti

Avaz.ba

15.11.2017

Nakon što je BuzzFeed članove svoje zajednice pitao o najnastranijim stvarima koje su im se dogodile tokom seksa, stigla je i druga runda priča zbog kojih biste se mogli osjećati kao teška konzerva.


1. Iznenađenje

"Došla sam u Njujork u posjet prijatelju i on mi je priredio orgije iznenađenja. Bilo je devet ljudi, a u jednom trenu bila sam prikovana za krevet vezanih očiju pa sam morala pogađati koji od njih osam me liže." 

2. Paket

"Jednom sam imala seksualne odnose s ocem i sinom u isto vrijeme. Sin je bio mojih godina (30), a otac mu je bio u 50-tim. Nije to bilo nešto o čemu sam razmišljala i maštala, no kad se dogodilo, bilo je izuzetno erotično."

3. Golden Shower

"Jednom sam se spetljala s tipom i završila kod njega. Bilo smo jako napaljeni, no ja sam morala obaviti malu nuždu pa sam otišla to riješiti. Pratio me i u jednom trenu pitao mogu li to uraditi po njemu. Napravila sam to i, očito, dala sam mu da i on to uradi po meni. Bilo je odlično."

4. "Ne brinite, pali me to"

"Jednom sam se imala seksualne odnose s bivšim i on me davio. Završila sam u nesvijesti (ne brinite, pali me to). Osvijestila sam se nekoliko sekundi kasnije, a on je nastavio sa svim. Bila sam malo zbunjena, ali bio je to jedan od najboljih osjećaja ikad."

5. Intimno gledanje

"Moj dečko iznajmio je sobu u hotelu i pozvao svog najboljeg prijatelja da ima seks sa mnom (da, pristala sam na to). Moj dečko gledao nas je kako to radimo i svršio još jače znajući da me neko zadovoljava."

6. Plaža

"Otišla sam na plažu i odlučila koristiti Tinder. Spojio me s tipom s kojim sam izgubila nevinost prije 20 godina. Našli smo se i nakon nekoliko pića spetljali smo se u njegovom kamionetu te produžili na zabavu. Imala sam menstruaciju, ali nije me bio briga. Nakon što sam izvukla tampon, on me počeo lizati, s namjerom da počnem vrištati. U tome je uspio pa smo se vratili na napušteno parkiralište, gdje smo imali odnose dok sam ja bila naslonjena na kamionet. Stvari su toliko bolje nego kad sam imala 15."

7. Groot

"Moj dečko i ja veliki smo obožavatelji Marvela, pa smo se odlučili na mali 'role play'. Odjenuli smo se u likove iz Čuvara galaksije. Vezao me, a zatim smo imali seks uz soundtrack iz filma. Za mene, bilo je poprilično superherojski."

8. Dečko otvorenog uma

"Moj dečko i ja htjeli smo seks u troje, pa je on pronašao tipa koji je bio zainteresiran. Našli smo se i oni su počeli raditi stvari dok sam ja gledala i dirala se. Do kraja večeri, bila sam dvostruko penetrirana, a njih dvojica analno poseksani. Bilo je predigre, role-playa, pa čak i seks igračaka. Tip kojeg je moj dečko doveo čak je dopustio da ga obučem. Prošlo je godinu dana, i dalje se svi viđamo..."


9. Za dom

"Upoznala sam vojnika na Whisperu. Podijelio je sa mnom svoju fantaziju u kojoj dolazi iz rata, a djevojka ga čeka spremna da mu "propisno zahvali za njegove usluge". Našli smo se i bio je u uniformi. Odmah smo se spetljali. Bio je tako strastven. Njegove ruke bile su na mom vratu i krenule su prema mojim grudima i suknji. Legli smo i gurnuo mi je prst. Zatim mi je podignuo suknju i lizao me dok nisam svršila. Zatim je otkopčao hlače i imali smo odnose. Bio je to najbolji i najstrastveniji seks koji sam imala sa strancem ikad. Zapravo, spetljali smo se još nekoliko puta nakon toga."

10. Swing

"Moj dečko i ja posjećujemo lokalni swingerski klub poprilično često. Najbolje što mi se tamo dogodilo bilo je kad me dečko vezao za bar i podigao mi suknju. Bilo je toliko ruku, ženskih, muških, nije bilo bitno. Bilo je sjajno, od 'spenkanja' do nježnog dodirivanja. Iskreno, najerotičnije iskustvo u mom životu."


 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.