LJUBAV I VEZE

Momci izlaze u grad samo zbog njene stražnjice: Seksi Sara sada nastupa po klubovima, snimaju je dok se ne usijaju telefoni

Avaz.ba

29.11.2017

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Sara Seifert iz Vukovara nije prošla u finale emisije Supertalenat, ali njena karijera očigledno kreće uzlaznom putanjom. U posljednje vrijeme je veoma zauzeta i to baš zato što sve više nastupa u brojnim klubovima, posebno tokom vikenda.

Najveću zabavu je napravila tokom vikenda u Velikoj Gorici. Ljudi su veoma zaiteresovani da je vide kako pleše uživo, pa će tamo nastupiti i sljedećeg vikenda.

Sara je očigledno oduševila publiku svojim plesom, a muškarci nisu mogli da skinu pogled sa njene pozadine. Publika se trudila da telefonima zabilježi svaki djelić njenog nastupa.

Atmosferu sa "poziva na parenje", kako je njen ples nazvala Martina Tomčić, jedna od sudija u emisiji Supertalent, Sara je podjelila na Instagramu.

Na ovoj društvenoj mreži je svakim danom prati sve više ljudi.

Ispod njenih objava sve je više komplimenata i lajkova, a njen profil svakim danom sve je posjećeniji. O njoj su pisali i strani mediji, poput Daily Maila, a pojavila se i na 9gag-u.

Pogledajte video sa njenog nastupa:

@hyperion_club

A post shared by Twerk dancer 👑 (@gg_queen1) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.