LJUBAV I VEZE

Čudni trikovi za razbijanje monotonije u krevetu

Avaz.ba

2.12.2017

Strast u spavaćoj sobi vam je utihla, a vi više ne znate kako da animirate vašeg partnera. Upali ste u monoton period toliko da tačno znate šta će partner sljedeće uraditi tokom vođenja ljubavi. Vrijeme je da se trgnete i promijenite rutinu.

Priprema terena

Poigrajte se malo sa svojim muškarcem. Pošaljite mu poruku kakav veš nosite. Nemojte otkriti sve, već samo male detalje zbog kojih će jedva dočekati da vas vidi.

Ponovljena predigra

Zašto se nakon prave igre ne biste ponovno vratili na početak i započeli s novom predigrom? Određeni osjećaji su intezivniji, a to je savršeno vrijeme da krenete ispočetka. Osim toga, zašto ne biste baš sada isprobali nešto novo, kada ste već dovoljno uzbuđeni? Doživljaj će tek sada biti i te kako poseban.

Led

Stručnjaci se slažu da kockice leda rade čuda i podižu atmosferu do neviđenih razmjera. Isprobajte to jedno na drugome, na kukovima i grudima. Nemojte se obeshrabriti ako se jedno od vas nasmije. Seks i treba da bude zabavan. Igrajte se na takav način da se osjećate dobro.

Isprobajte nove poze

Znamo da smo to savjetovali već bezbroj puta, ali jednostavno je tako – uvijek budite spremne za nove poze. Uskladite tehnike, predložite jedno drugom ono što mislite da vam prija. Najbolje je kada to dođe spontano, tokom akcije. Nemojte se ustručavati.

Lubrikant

Iako vam možda i ne treba, zašto ga ne biste isprobali? Akcija će sigurno biti slobodnija, a uz to ćete isprobati i nešto što će pojačati seksualnu želju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.