LJUBAV I VEZE

Tri sigurna znaka da imate odličan seks

Avaz.ba

24.12.2017

Seks je vrlo važan dio svake veze, no ovaj vrlo intiman čin doseže svoj vrhunac tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutku, bez ustručavanja. Tri sigurna znaka da imate odličan seks su:

Tokom seksa ne marite za izgled

Vođenje ljubavi strastveni je trenutak tokom kojeg se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osjećajima. U tim trenucima nije nam bitno kako izgledamo, kakva nam je frizura i vidi li nam se celulit. Ako ste se prepoznali u ovakvoj situaciju, znajte kako imate savršen seks.

Partneru možete reći tačno što želite

Seks je vrlo individualan, a svako od nas ima različite želje i potrebe. Upravo zbog toga, savršen seks garantira komunikacija između partnera. Ako se ne libite usmjeriti ga na “pravi put” ili mu pak tokom seksa savjetujete kako da izvede vaše omiljene pokrete, znajte kako imate savršen seks.

Nakon seksa osjećaš se opušteno i sretno

Dokazano je kako seksualni odnos utječe na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. No to se odnosi samo na strastveni seks u kojem nema ustručavanja. Ako nakon seksa ne možete skinuti osmijeh s lica, osjećate kako vam tijelo bridi i drhti te se ne možete oduprijeti umoru, znajte kako imate savršen seks.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.