LJUBAV I VEZE

Kako prepoznati muškarca koji želi samo seks

Avaz.ba

25.12.2017

Cosmo priskače u pomoć i otkriva tri glavna signala da ćete se s njim možda odlično provesti u krevetu, ali ne i u vezi.

1. Nema običaj da vas pažljivo sluša

Ako mu je bitna dobra zabava i vaše tijelo, zašto vas uopće čudi što nikako ne može (ili ne želi) zapamtiti gdje radite, kako se zove vaša najbolja prijateljica, ne pita vas kako ste provele dan i želite li otputovati s njim negdje za vikend. Jednostavno – NE ZANIMATE GA!

2. Očekuje da sve uradite same

Ne treba posebno objašnjavati ovaj dio jer je vjerovatno i vama jasno. Muškarci koji su navikli na avanture, sigurno se neće potruditi oko vašeg viđanja i isplanirati romantičnu večer. Svi jako dobro znamo kako on želi da se vaš susret završi. Zato nemojte da vas iznenade površne poruke, komunikacija, odnos pa i seks, jer ipak se radi o nezrelom muškarcu koji isključivo brine o svojim potrebama.

3. Viđate se samo u četiri zida

Ili kod njega ili kod vas i tu sve počinje i završava. Izlasci ne dolaze u obzir, kao ni upoznavanje prijatelja. Ako to nije dovoljno jasan znak da je riječ samo o seksu, ne znamo onda koji vam je signal još potreban.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.