LJUBAV I VEZE

Prevario dragu s 15 žena jer im je seksualni život "zamro", sada traži savjet

Alo.rs.

22.2.2018

Mladić iz Engleske je, nakon što mu je seksualni život s djevojkom "zamro", dragu prevario s čak 15 žena. Umjesto da je napusti, sreću je potražio u tuđoj postelji, a sada ne zna šta da radi, pa je potražio pomoć od kolumnistice Sane Didri.

- Imao sam seks za jednu noć sa ženom koju sam upoznao prošlog petka. Sram me je zbog toga, ali to mi nije prvi put. U zadnjih godinu se***o sam se s najmanje 15 žena, iako imam predivnu djevojku - započinje mladić svoju priču.

On kaže da obično "pokupi" neku ženu u baru, a potom odlazi do njenog stana.

- Ne vodim ih kod sebe jer kuću dijelim s još tri prijatelja pa nemam privatnost. Imam 26 godina, a moja djevojka 24. Ona radi povremeno i živi u stanu sa svojom četverogodišnjom kćerkom koju je dobila s bivšim dečkom. Ja radim puno radno vrijeme kao prodavac u agenciji za nekretnine. Prošlog petka sam zaključio prodaju vrijednu milion funti i bio sam presretan. Želio sam to proslaviti sa svojom djevojkom, ali ona nije mogla naći nekog da joj čuva dijete - ili nije željela. Ona ne voli da ostavlja kćerku s drugim ljudima - objašnjava neimenovani muškarac, koji je odlučio da prvo s kolegom proslavi uspjeh.

- Nas dvojica smo se napili, pa sam počeo razgovarati s lijepom djevojkom u posljednjem baru u koji smo otišli. Rekla je da ima 30 godina i da ju je dečko ostavio pa joj je odgovaralo da joj neko kaže koliko je predivna. Otišli smo u njen stan i imali seks. Osećaj je bio sjajan - kaže muškarac, a svoj postupak pravda riječima da mu je seksualni život s djevojkom mrtav već mjesecima.

- Nikada mi nije dopustila da je vidim golu i uvijek insistira da vodimo ljubav u mraku ispod pokrivača. Kaže da je to zato što joj je neugodno da pokaže svoj stomak koji više ne izgleda dobro nakon porođaja, iako sam pokušao da je ohrabrim više puta. To sve  dovelo je do toga da više uopće ne uživam u seksu s njom. Bukvalno tjeram sebe na to i doslovno se moram prisiliti da doživim vrhunac. Volim je i osjećam se krivim, ali potrebna mi je neka vrsta seksualnog života. Ne znam šta da radim. Zaglavio sam se - iskren je bio mladić.

Didri ga je posavjetovala da ozbiljno popriča sa svojom djevojkom o svemu što se događa i da joj objasni da njihova veza nema budućnost ukoliko se nešto ne promijeni.

Šta biste mu vi savjetovali?

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.