LJUBAV I VEZE

Pokupite tajne zavođenja od Francuskinja

( Ilustracija)

Avaz.ba

7.9.2017

Priznajemo, požaliti se momku na PMS i općenito se pred njim moći potpuno opustiti oslobađajuće je iskustvo. No put do njegova obožavanja ponekad je baš u suprotnom... u vašoj sposobnosti da otkrijete što manje.


Kada ste počeli izlaziti, vjerojatno ste gasili velika svjetla u intimnim trenucima i zatvarali vrata kupaonice. A sad? Uopšte više ne razmišljate o tome hoće li vas vidjeti u najstarijem, ispranom donjem rublju. 

Manje je mnogo više


Francuskinje paze na to što će izložiti pogledu svog muškarca, što dodatno potiče požudu. Na primjer, ako momak sve vrijeme ima na vidiku vaše intimne dijelove tijela, s vremenom će prestati maštati o tome kako vam trga odjeću da bi zavirio ispod nje. 


Većina se Francuskinja trudi zadržati dašak misterioznosti, čak i kada su u dugoj vezi. Stoga se nakon tuširanja umotajte u peškir, a tek oprane grudnjake spremite u ormar, ne vješajte ih na kvaku gdje ih može vidjeti. Želite da dragog rublje asocira na vaše zgodno tijelo, a ne da se primamljivost izgubi u hrpi neposprem­ljene odjeće.

Ne zaboravite nestašne detalje


Iako je seksi povremeno poslati pohotan SMS (“Želim te u sebi”), često je uzbudljivije biti sramežljiv. Pošaljite mu SMS koji će mu potaknuti maštu, ali neće biti izravno seksualan.



Potražite parfem čiji će miris biti vaš zaštitni znak pa će vas vaš dragi povezati s tim senzualnim mirisom. Kako mošusni parfemi imaju feromone, uz njih ćete dobiti i vibru zavodnice. 


Najvažniji francuski trik koji svakako trebamo prisvojiti je “seksualno nabijen pogled” (kao Angelina Jolie na crvenom tepihu). Promatrajte ga nekoliko sekundi, napola se osmjehnite i potom pogledajte negdje drugdje. 


Možda ste taj pogled i koristili na svom momku kad ste tek počeli hodati, ali je nevjerovatno koliko je jak njegov učinak i u dugotrajnoj vezi. Njime se izražava žudnja, izazov i želja da budete s njim nasamo, a u njemu budi želju da vas odvuče u krevet, i to istoga trenutka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.