LJUBAV I VEZE

Zbog ovih seks poza ćete umirati od smijeha

Avaz.ba

14.9.2017

Neke su poze romantične i intimne, neke su seksi do te mjere da se crvenimo od same pomisli na njih, a ove u nastavku nisu ni jedno niti drugo. Samo su smiješne, ali ponekad nije loše uvesti i malo smijeha u spavaću sobu.

Leteća deva

Ime ne obećava, zar ne? Ako vam je doggy style dosadna poza, i ova je nazvana prema životinji. Leteća deva nije poza koja samo zvuči smiješno - ona i izgleda smiješno. Žena u ovoj pozi leži na leđima, a muškarac u nju penetrira klečeći na koljenima. Zatim se muškarac spušta u most, podiže (bez korištenja ruku) i maše rukama. To je to. Ne garantiramo da je ovo dobro za kralježnicu.

Ballcuzzi

Možda nećete shvatiti na prvu, ali ovo je jacuzzi za jaja. Ideja je sljedeća - muškarac umoči testise u tekućinu (autori preporučuju da to bude topla čokolada), a žena slamkom radi mjehuriće, kao da su testisi u svojem privatnom, čokoladnom jacuzziju. Ako to stvarno odlučite raditi, ne moramo spominjati da čokolada ne smije biti jako vruća, zar ne?

Pušenje s pucketavim prahom

Ako ste mislili da seks ne može uništiti simbol vašeg djetinjstva, krivo ste mislili. Pucketavi prah u trenu može vratiti osobu u dane bezbrižnosti, a netko se dosjetio da bi bilo dobro u tu kombinaciju ubaciti i oralni seks. Stvar je jednostavna - prvo u usta stavite pucketavi prah, nakon toga penis, a nakon toga ne garantiramo ništa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.