LJUBAV I VEZE

Pet tipova djevojaka koje muškarci ne podnose

Avaz.ba

28.11.2017

Jasno je šta nam ide na živce kod muškaraca i kakve ni u kojem slučaju ne bismo pustili ni blizu. Međutim, da li ste se pitale kakve djevojke muškarci ne vole?

Evo kojih pet tipova žena muškarci ne podnose.

Tračara i vječita gunđalica

Muškarci ne razumiju zašto žene imaju potrebu stalno nešto da traže, prigovaraju, jer se vode jednostavnom logikom – ako mi nešto smeta, to ću sam promijeniti, a ako ne mogu, onda ću se skloniti!

Opsjednuta dijetom

Ako vam je svaka druga rečenica: "Rado bih to pojela, ali ima previše kalorija", to će ga vrlo brzo otjerati od vas. A ako još počnete da prigovarate u stilu: "Zašto piješ pivo, pa znaš da to goji", ekspresno će pobjeći od vas! Muškarci vole kad su djevojke opuštene i prije svega znaju da uživaju u životu.

To ne znači da ćete pet puta dnevno jesti ćevape između obroka, nego da jednostavno popuste kočnice i prepustite se malim, ali umjerenim užicima.

Radoholičarka

Lijepo je da volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama jer će biti jasno da nemate nijednu drugu temu o kojoj biste razgovarali.

Muškarca možda zanima, šta mislite o njemu, šta biste željeli da radite kad ne radite, vaši hobiji, vaši stavovi. Ako želite da imate dečka, vrijeme je da ne razmišljate isključivo o poslu nego da počnete da živite.


Nezadovoljna rodbinom

Ruku na srce, rijetki su oni koji imaju savršenu rodbinu i ni sa kim se nikad nisu posvađali i sa svima imaju genijalne odnose. Međutim, to nije razlog da konstantno pričate o tome i da ih pljujete. Ako nemate nešto dobro da kažete o rodbini, preskočite tu temu.

Mamice

Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju! Imaju osjećaj da moraju da čuju sve probleme ovog svijeta i, naravno, da ih riješe u trenu. 

Jer, ko bi to znao bolje od njih?! Toliko su opsjednute time da dečka stalno gnjave bezbrojnim pitanjima i sve će uraditi da mu udijele "mudar savjet".

Vratimo se u realni svijet, činjenica je da nijedan dečko ne želi da izlazi sa svojom mamom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.