LJUBAV I VEZE

Poslije razvoda sam otkrila sve čari seksa na jedno veče: Ovo sada učim svoje kćerke!

Avaz.ba

30.11.2017

Pošto je Džesika R. odrasla u konzervativnoj porodici, udala se za prvog muškarca sa kojim je spavala. Ali, i razvela 23 godine kasnije. Tada je prvi put otišla sama na odmor, bilo joj je 40 godina i imala je seks koji je promijenio njen pogled na život.

- Derek je bio zgodan i 10 godina mlađi. Upoznali smo se u baru i otišli u hotel. Narednog jutra sam se probudila pored njega i osjećala sam se atraktivnije nego ikad. On je dobio ono što svaki muškarac želi, ali ja sam dobila ono što mi je trebalo. Bilo me je i sramota, ali sam odlučila da podijelim ovu priču i na taj način se riješim nelagodnosti. Ponovo sam imala takvo iskustvo i shvatila da postoje razlozi zašto seks za jednu noć nije tako loša ideja - kaže Džesika R.

Evo četiri lekcije kojima ona sada uči svoje kćerke.

1. Shvatila sam koje mi je "jelo" omiljeno

- Moraš da probaš nekoliko jela da bi shvatila koje ti je omiljeno, - uvijek govorim svojim kćerkama. Bilo da se radi o novoj hrani, putovanju u nove zemlje ili vođenju ljubavi sa različitim muškarcima.

2. Naučila sam da tražim ono što želim

Kada ne brinemo oko toga šta će se sljedeće dogoditi možemo biti potpuno svoje i opuštene. Sa seksom za jednu noć ne postoje druge prilike, ako nešto želiš moraš pitati odmah. Naučila sam da sa malo razgovora mogu da dobijem šta želim.

3. Sada znam da uživam u trenutku, bez emocija

Zbog povremenih avantura žene se mogu osjećati dobro. Sljedećeg jutra možemo otići, a možemo i upoznati čovjeka. Nije gubitak vremena upoznati svoju seksualnost i uživati u trenutku.

4. Mogu biti snažna, nezavisna i seksi odjednom

Da bismo uživale u životu moramo iskusiti sve naše strane. Odlučila sam da živim svoj život i uživam u njemu, a seks na jedno veče je samo dio života.

 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.