LJUBAV I VEZE

Blizanci zaprosili bliznakinje, svadba istog dana

CdM

1.3.2018

Može da zvuči kao radnja iz nekog kič ljubavnog filma, ali za četvero mladih to je stvarnost. 

Par jednojajčanih blizanaca oženit će svoje djevojke koje su također jednojajčane bliznakinje. Na zajedničkoj ceremoniji, naravno, nakon što su ih istovremeno i zaprosili.

Džoš i Džeremi Salejrs (Josh i Jeremy Salyers) upoznali su Britani i Brijanu Din (Brittany i Briana Deane) 2017. godine na Festivalu blizanaca u gradu Tvinsburg u Ohaju. To je inače najveće godišnje okupljanje blizanaca na svijetu, piše The Independent. 

Braća imaju 34 godine, a sestre 31. Kažu, privlačnost koja se javila bila je gotovo trenutna.

Britani je zapazila dva brata u daljini i odmah je rekla sestri da je vidjela "najzgodnije muške blizance". Sljedećeg dana sestre su nabasale na Slajerove u hodniku hotela. Odmah su počeli da ćaskaju o životu jednojajčanih blizanaca.

Svako od njih četvero osjetio je privlačnost prema svom budućem partneru, Džoš prema Britan, dok je Brijana opisala trenutak kao jedan od magičnih u kojem se sve kreće usporeno, kao u filmu.

Osim dosad navedenih podudarnosti, zanimljivo je još da su se pravilno uparili stariji i mlađi, tako su Džeremi i Brijana rođeni prvi, a Džoš i Britani drugi.

Osim toga, Džoš tvrdi da se on i brat nikad ne bi oženili drugačije osim bliznakinjama. Momci su zaprosili djevojke zajedno, snimajući dokumentarac. Naravno, svi su nosili identičnu odjeću. Duplo vjenčanje biće održano u avgustu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.