LJUBAV I VEZE

Zodijak ima svoju najbolju ženu

b92

8.3.2018

Njena najveća snaga leži u dva pobjednička kvaliteta koja posjeduje, osećajnost i strpljivost. Blage je naravi, ali to ne znači da se njome može manipulirati. O mnogo čemu ima čvrsto mišljenje koje se teško može promijeniti, a ako neko pokuša da "testira" njene granice, probudit će njen vatreni temperament. Ona je - žena Bik!

Ipak, ova dama izbjegava da pokazuje svoj temperament, jer u životu teži ravnoteži i sigurnosti.

Voli prirodu i najviše od svega želi da živi u prijatnom i raznobojnom okruženju.

Nije avanturista i ne voli da rizikuje, zbog čega ne zna najbolje da se nosi s naglim promjenama. Bolje funkcionira u rutini i jednoličnosti, zbog čega gotovo nikad ne traži sama velike životne promjene, već ih izazovu neki vanjski faktori. Ipak, kakva god joj iskustva život donese, brzo uči iz njih i vrlo vjerovatno neće dva puta ponoviti istu grešku. Jedan je od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova.

U vezu nikad ne ulazi olako, a jednom kada se obaveže, to je vjerovatno zauvijek. Muškarac koji želi da je osvoji mora biti spreman na dosta udvaranja i zavođenja, jer to je put do srca ove žene.

Ljubavne partnere često iznenadi svojom virtuoznošću u krevetu. Seks doživljava kao zemlju fantazije u koju bježi od zemaljskih aspekata života. Strastvena i nježna, razmazit će partnera u spavaćoj sobi, ali i izvan nje.

Ljubavne odnose voli začiniti seksi razgovorima i lukavim zavođenjem.

Ipak, manje joj je važno šta joj partner govori, puno bitnija su joj njegova djela.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.