LJUBAV I VEZE

Znakovi koji pokazuju da vas partner voli

CDM

12.3.2018

Većina muškaraca nije spremna da izgovori "volim te" iz straha da postoji mogućnost da ljubav nije obostrana. Međutim, iako nisu spremni da izgovore, oni će ukoliko vas zaista vole to konstantno pokazivati, a da često toga neće biti ni svjesni. A djela su svakako bolji pokazatelji njihovih osjećanja, od ove dvije riječi, koje sve više gube na značaju.

Nije zainteresiran za izlaske sa drugim ženama 

Ukoliko svoje vrijeme provodi sa tobom, piše ti i traži tvoje mišljenje, a pritom ne pokazuje interes za viđanje sa drugim ženama, poruka je jasna – našao je svoju!

Neprijatno mu je da sluša o tvojim bivšim momcima

On ne želi da te zamišlja sa drugim, čak ni kad se radi o tvom bivšem. Neprijatno mu je kada spominjete druge momke, a naročito mu ne prija kada vidi da ti drugi muškarci poklanjaju pažnju.

Neće propustiti priliku da pomogne

Ponaša se džentlmenski u svakoj situaciji kada ste zajedno. On želi da se pored njega osjećaš sigurnom, a prije svega kao dama.

Provodi sa tobom većinu svog vremena

Bira da svoje slobodno vrijeme provodi sa tobom. Prija mu tvoja pažnja i trudi se da vaše vrijeme bude što kvalitetnije.

Govori o svom životu sa tobom u budućnosti

On vidi svoj život sa tobom i za pet godina, ali i za 55. Stalno vam priča o svojoj viziji vaše zajedničke budućnosti. To je veliki dokaz ljubavi!

Trebalo bi da budete zadovoljne ako vaš partner pokazuje ove znake, ne bi trebalo da zahtijevate da izgovori "volim te", jer djela govore više od riječi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.