ŠAPAT ZVIJEZDA

Dnevni horoskop za 21. mart

Vage lako uspijevate da se uklopite sa onima sa kojima dolazite u kontakt

Šta vam donosi današnji horoskop. pinterest.com

Avaz.ba

21.3.2024

OVAN

Tek pred kraj dana dobit ćete potvrdu o realizaciji jednog dogovora. Nadali ste se ovakvom rezultatu i bili pozitivno uzbuđeni, pa je sigurno da ćete svojim dobrim raspoloženjem uveseljavati one sa kojima radite. U odnosu sa voljenom osobom pokazujete veliku inicijativu.

BIK

Dobar potencijal za sve ono što želite da pokrenete u poslovnom segmentu. Možete ostvariti solidne rezultate, iskoristite trenutnu jaku energiju koju imate. Voljena osoba ima povremene promjene raspoloženjq, ali vi umijete pronaći pravi način da se usaglasite.

BLIZANCI

Moguće je da ste trenutno razapeti između dvije ponude, dvije poslovne šanse. Nemojte odlučivati na brzinu, još uvek ne možete u potpunosti jasno sagledati neke situacije. Promjenljivost u odnosu između vas i partnera – čas funkcionišete odlično, čas ste oboje napeti.

RAK

Iako se pred vas postavljaju zahtjevnije poslovne okolnosti i može biti napetosti u odnosu sa saradnicima, ipak je pred vama odličan dan. Lako uspijevate da se usaglasite. Evidentno je raspoloženje u emotivnom segmentu, dolazite do dogovora sa voljenom osobom.

LAV

Još jedan dan pred vama kada ćete u poslovnom segmentu moći da pružite dosta toga, da opravdate i tuđa, ali i svoja očekivanja. Nešto kraći rokovi, koje ispunjavate. Obuzeti ste ličnim prioritetima pa je moguće da emotivnom partneru nećete posvetiti dovoljno vremena.

DJEVICA

Danas možete imati podršku i pomoć od strane onih sa kojima radite. Mogućnost jake usluge od nekoga od koga to niste očekivali. Neplanirano se radno vreme može produžiti zbog sastanaka, i zbog toga ćete zapostaviti voljenu osobu, koja će svakako imati zamjerke.

VAGA

Lako uspijevate da se uklopite sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Nekako uvijek pronađete kompromisno rješenje koje i vama i njima ide na ruku. Niste sigurni šta da uradite kada je jedna osoba u pitanju. Osjećate veliku privlačnost, ali se uzdržavate.

ŠKORPIJA

Odlično postavljen dan u poslovnom segmentu. Veliki priliv energije i želja za pokretom, pa ćete uspjeti da pokrenete priče koje su vam od važnosti. Emotivne relacije trenutno ne funkcionišu onako kako biste vi željeli. Smatrate da je druga strana previše zahtjevna.

STRIJELAC

Pokušavate da izađete svima u susret, ali ste i sami svkesni da to ne može ići baš tako lako. Usmkerite se više na sebe i na svoje obaveze, ne zapostavljajte ih zbog drugih. Ne ustručavajte se u pokretanju komunikacije sa osobom koja vam je simpatična.

JARAC

Danas vam sve situacije u poslovnom segmentu odgovaraju i lako ćete pronaći pristup prema osobama sa kojima želite pokrenuti dogovor. Emotivni partner je veoma zainteresovan da provede više vremena sa vama. Napravite dovoljno slobodnog vremena za njega.

VODOLIJA

Kolega ili poslovni partner mogu vam dati prijedlog za pokretanje zajedničkog projekta od kojeg biste mogli imati dodatne prihode. Obuzeti ste razmišljanjima i planovima. Mogućnosti za dobar provod sa voljenom osobom, ali i sa prijateljima.

RIBE

Zadovoljni ste što ste uspješno riješili jednu problematičnu situaciju bez ičije pomoći i posredovanja. Gomila obaveza je pred vama, ne opuštajte se poslije jednog uspjeha. Imate osjećaj da partner izbjegava neka pitanja i da se povlači kada pokušate da ih iznesete na dnevni red.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.