ŠAPAT ZVIJEZDA

Dnevni horoskop za 21. april

Bikovi se nalaze pred sudbinskim odlukama

Šta vam donosi današnji horoskop. Facebook

Z. K.

21.4.2024


Ovan

Osjećate se odlično, poslovni su stabilni, a na ljubavnom planu je nikad bolje. Obratite pažnju na intimnost i učinite sve što je u vašoj moći da podignete strast u spavaćoj sobi. Pojedine znakove očekuju lijepe vijesti o nasljedstvu ili unapređenje na poslu što znači i veću platu.

Bik

Ovo je jedan od najznačajnihih perioda u godini za sve rođene u znaku Bika. Nalazite se pred sudbinskim odlukama kada je u pitanju ljubav i partnerstvo, a na vama je da odlučite šta je za vas najbolje. Mnogi Bikovi će se odlučiti na zajednički život sa partnerom ili brak.

Blizanci

Vaša dnevna rutina se mijenja i ružičasti Mesec vas upozorava da je dosta bilo tumaranja i priča u prazno, vrijeme je da se uozbiljite koliko god je to moguće kad ste vi u pitanju. Obratite pažnju na zdravlje koje ste zanemarili. Promijenite ishranu, bavite se sportom jer vam to može donijeti veliku pozitivnu promjenu.

Rak

Kosmos priprema pravi vrtlog strasti za Rakove. Burne emocije i slatki snovi ispuniće vaše dane i noći, a ovo će biti romantična prekretnica kojoj se odavno nadate. Vodite račiuna kome poklanjate svoje povjerenje, birajte samo najbolje i ne pristajte na manje. Pojedini pripadnici ovog znaka mogu da očekuju sudbinski susret sa srodnom dušom.

Lav

Ova lunacija će poljuljati vaš dom i porodicu, pa ćete više nego inače biti preplavljeni različitim emocijama. Ružičasti Mjesec vam donosi i određene završetke, pa se pripremite na preseljenje ili druge prekretnice vezane za nekretnine. Prijatelj ili rođak će vam se obratiti za pomoć i nemojte ga odbiti. Sve se to negdje gore računa.

Djevica

Pun Mjesec u Škorpiji će aktivirati vaše polje komunikacija i intelekta. Ideje koje vam budu padale na pamet obavezno zapisujete, jer vam mogu donijeti ozbiljne, nove poslove. Budite jasni i precizni prilikom razgovora i svi će vas saslušati. Еnergija zvijezda će vas podstaći na razmišljanja o putovanjima, daljine vas zovu, pa iskoristite ovaj trenutak da negdje i otputujete.

Vaga

Ružičasti Mjesec otvara važno pitanje finansija, ali bez brige. Čeka vas povišica, dodatni posao ili neki drugi alternativni izvor prihoda. Pojedini pripadnici Vage krenuće upotragu za novim poslom. Šta god da radite samo ćutite i nikom ništa ne pričajte dok sve ne završite. Prati vas srećna zvijezda tako da šta god da odlučite ili uradite nekako će se sve završiti najbolje po vas.

Škorpija

S obzirom na to se ružičasti Mjesec događa pod vašim okriljem, pa će sve oči biti uprte u vas što se vama neće dopasti. Ovo je završetak jednog životnog poglavlja koje nestaje pred vašim očima. Vrijeme je da se oslobodite prošlosti, da zbacite sa sebe sve stege i hrabro zakoračite u novom pravcu. Slušajte intuiciju, sudbina vam se obraća direktno i bez uvijanja, pa nemojte zanemariti svoj unutrašnji glas.

Strijelac

Rođeni u znaku Strijelca prilično teško će prihvatiti promjene koje donosi pun Mjesec u Škorpiji. Bićete primorani da se suočite sa sobom i greškama iz prošlosti, Pandorina kutija se otvara i nema nazad. Ovo je trenutak kada se mogu pojaviti tajne i skandali vezani za vaše ime, a sve to se bude dešavalo je pitanje karme i karmičkih dugova. Umjesto da kukate stisnite zube i istrpite ono što sledi, htjeli da priznate ili ne, za sve ste sami krivi.

Jarac

Očekuje vas prekretnica po pitanju prijateljstva i bliskih saradnika. Pojedini ljudi koji su do juče bili vrlo važni u vašem životu moraće da iz njega izađu. Ne očajavajte, vrlo brzo vam u život ulazi osoba koja će se pokazati kao vrlo važna za vas i vaš život, kao da ključeve vaše sreće drži u svojim rukama. Promjene su dobre čak i kad se nama čini drugačije.

Vodolija

Svjetlost koja će obasjati Vodolije kao da će upaliti lampicu u vašoj glavi. Vrijeme je da pokrenete karijeru sa mrtve tačke, dosta je bilo tapkanja u mjestu. Tražite premještaj ili novu poziciju, došao je trenutak da sa praznog kukanja pređete na djela. Pred vama se otvara potpuno novi put u karijeri i iskoristite povoljne aspekte koji su pred vama kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Ribe

Raširite peraja i spremite se da zaplivate. Šalu na stranu, vrijeme je da se pokrenete i izađete iz zone konfora ukoliko želite da napredujete. Pred vama su velike promjene kad je u pitanju karijera. Ako ste zapostavili školovanje ili ste pri kraju fakulteta prionite na učenje i to privedite kraju, jer će vam diploma otvoriti vrata mogućnosti o kakvim ni ne sanjate. Velike promjene su sasvim izvjesne, a od vas zavisi koliko će biti dobre po vas.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.