SVIJET ROMANTIKE

Horoskopski znakovi koji partnerima nikad neće prvi reći "volim te"

Njihov oprezan pristup ljubavi znači da će čekati da budu potpuno sigurni u svoje osjećaje

Facebook

D. R.

prije 4 dana

U svijetu ljubavi i romantike, izgovaranje riječi "volim te" predstavlja veliki korak u odnosu između partnera. Ako ste se ikada pitali koji su to horoskopski znakovi koji će uvijek čekati da druga strana napravi taj veliki korak, otkrivamo ih u nastavku.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ozbiljnosti, odgovornosti i oprezu. Vrlo su oprezni kada je u pitanju izražavanje osjećaja. Ne žure s donošenjem odluka, a to uključuje i izgovaranje riječi "volim te". Vjeruju da ljubav treba graditi na čvrstim temeljima i da je bolje biti siguran nego žaliti kasnije.

Njihov oprezan pristup ljubavi znači da će čekati da budu potpuno sigurni u svoje osjećaje i da vide znakove kako je njihova ljubav uzvraćena prije nego što se otvore. Pokazat će svoju ljubav kroz djela i predanost, ali riječi "volim te" mogu dugo čekati da izađu na površinu.

Škorpija

Škorpije su intenzivne, strastvene i misteriozne. Njihova potreba za zaštitom vlastitih osjećaja često ih sprječava da prvi kažu "volim te". Vrlo su oprezni u ljubavi jer se boje izdaje i povreda. Pažljivo će analizirati situaciju i partnerove osjećaje prije nego što se otvore. 

Iako su strastveni i posvećeni partneri, Škorpije će radije čekati da njihova voljena osoba prvo izgovori te riječi kako bi se osjećali sigurnima i zaštićenima. Njihova ljubav je duboka i trajna, ali često skrivena iza zavjesa tajni.

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj nekonvencionalnosti, originalnosti i intelektualnoj prirodi. Vole slobodu i ne vole osjećaj vezanosti pa će rijetko prvi reći "volim te". Vodolije izražavaju svoju ljubav kroz zajednička intelektualna iskustva i avanture. Vodolija će čekati da njegov partner prvi izrazi ljubav kako bi se osjećao sigurno u vezi i kako bi izbjegao osjećaj prebrze vezanosti. Njihova ljubav je jedinstvena i originalna, baš kao i oni sami.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.