ŠAPAT ZVIJEZDA

Dnevni horoskop za 14. juni

Blizanci ovaj dan vam donosi čak i elan za posao

Šta vam donosi današnji horoskop. Društvene mreže

Telegraf

prije 4 dana

OVAN

Odlična energija, pravi ste vođa i inicijator. Lako ćete uspjeti da pokrenete druge na akciju, a vaše ideje i rješenja danas lako mogu naći put do zainteresovanih. Uživaz ćete da provedete vrijeme u društvu prijatelja, a može "pasti“ i fino novo poznanstvo.

BIK

Istina je da ste pomalo zabrinuti kako će se na dalje odvijati neke poslovne situacije, ali ne želite da odustanete od onoga što ste pokrenuli. Dat ćete sve od sebe da vaši projekti uspiju. Dan savršen za druženje, za lijepo i opušteno vrijeme s voljenom osobom.

BLIZANCI

Dobro ste raspoloženi, aktivni, pravite super atmosferu među kolegama, ali to ne znači da ćete sjediti besposleni, ovaj dan vam donosi čak i elan za posao. Kako dan bude odmicao, osjećat ćete se sve bolje, pravi je trenutak da pokušate da konačno osvojite simpatiju.

RAK

Ovaj dan donosi užurbanost, ali istovremeno i lijepu i pozitivnu energiju. Istina je da ćete imati osjećaj da sve završavate u posljednjem trenutku, ali bitno je da završite, zar ne? S voljenom osobom se opustite, razmirice i brige sklonite negdje na stranu.

LAV

Smatrate da je neko od saradnika uzeo sebi malo više za pravo, i potrudit ćete se da ovo fino ali odlučno sasiječete u korijenu. Pravi je momenat da pokrenete komunikaciju, i poslovne, ali i emotivne prirode. Ne čekajte da se stvari dese same od sebe.

DJEVICA

U pravom trenutku informacije, vijesti ili papiri koje ste očekivali – stižu do vas. Sada je dobro da počnete da razrađujete ono što ste započeli. Dan je savršen da ispeglate probleme kojih je u proteklom periodu bilo između vas i voljene osobe.

VAGA

Imat ćete sreće u svemu što pokrenete, iako će na samom početku biti nekih zastoja ili sitnijih problema. No, poenta je ne odustati na prvim preprekama. Također, dan dobar za zaradu. Emotivno – previše očekujete od voljene osobe.

ŠKORPIJA

Smirili ste se, našli ste dovoljno snage i sada krećete u napad. Znate tačno šta morate uraditi i nemate namjeru da odustanete od onoga što ste započeli. Dobra komunikacija sa suprotnim polom, mada ćete vjerovatno više vremena posvetiti svojim prijateljima.

STRIJELAC

Naglašeno polje komunikacije govori da ste u pravom raspoloženju da se posvetite kontaktu sa saradnicima. Možete započeti važne dogovore. U emotivnom segmentu – i te kako su moguća nova poznanstva. Zanimljivi ljudi su oko vas.

JARAC

Istina je da poslovne obaveze danas nekako dolaze “u talasima”, ali uspijevate da ih držite pod kontrolom. Odlična komunikacija s nadređenima i mogli biste zatražiti uslugu ili slobodan dan. S emotivnim partnerom se danas može doći do rješenja za problematične situacije.

VODOLIJA

Danas vam stoji ne samo dobro raspoloženje, već i mogućnosti da u komunikaciji s drugima prosto zablistate. Ne čekajte da se drugi pokrenu prema vama, vi napravite prvi korak. U emotivnom segmentu, izađite, upoznat ćete nove, zanimljive osobe.

RIBE

U super ste raspoloženju, napravili ste odlične planove i oni se za sada ostvaruju bez problema. Neko vam pomaže i podržava vas u onome što ste pokrenuli. Obavezno napravite plan za izlazak ili veče kod kuće s voljenom osobom. Dobra atmosfera i razumijevanje.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.