DUBAI

„Bugatti“ i „Binghatti“ predstavili revolucionarni građevinski projekt

Prvi stambeni projekt francuskog proizvođača luksuznih automobila svjedočit će istoj izvrsnosti i ukusu koji dominiraju automobilskom industrijom

Ponudit će 182 jedinice raspoređene na 42 sprata - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Z. K.

1.6.2023

Poznati po svojoj nepokolebljivoj i beskompromisnoj posvećenosti izuzetnosti, „Bugatti“ i „Binghatti“, dva vizionarska brenda, predstavili su svoju prvu saradnju: revolucionarni građevinski projekt u srcu Dubaija Bugatti Residences by Binghatti.

Kultne lokacije

Ovaj revolucionarni projekt će ponuditi 182 jedinice raspoređene na 42 sprata, podijeljene na izbor penthausa s dvije, tri i četiri spavaće sobe, dok će svaka imati vlastiti bazen, teleportirajući vas svojim dizajnom na mirnu Francusku rivijeru.

Intrigantne rezidencije inspirirane su valovima na plažama mediteranske obale i dinama Dubaija, stoga su imenovane na osnovu kultnih lokacija kao što su Kan, Sen Trope i Monako. Od 182 jedinice, 171 je nazvana Riviera Mansions, s 11 spektakularnih Sky Mansion Penthausa, koji zauzimaju cijeli sprat.

Prvi stambeni projekt francuskog proizvođača luksuznih automobila svjedočit će istoj izvrsnosti i ukusu koji dominiraju automobilskom industrijom više od jednog stoljeća. Rezidencije će se pohvaliti Bugatti namještajem po mjeri s prepoznatljivim elementima dizajna brenda.

6 miliona dolara

Od legendarne „C-line“ u namještaju do izuzetnog motiva „potkovice“, bit će po malo Bugatti detalja u svakom kutku i uglu. 

Oni koji borave u ovoj raskošnoj oazi uživat će u vrhunskim sadržajima kao što su plaža inspirirana Rivijerom, privatni bazen, džakuzi spa, fitnes klub, klub privatnih članova, imat će ličnog sobara, kao i dvije garaže do penthausa s autoliftovima koji će prevesti stanare pravo u udobnost njihovih raskošnih domova bez izlaska iz automobila.

Ništa ne opisuje bolje luksuz nego imati ogromnih 20 mjesta za parking u najvišem penthausu. Pored toga, rezidencije će imati dodatni izložbeni prostor za specijalne automobile koji zaslužuju posebnu brigu i pažnju. Očekuje se da će megaprojekt biti gotov do 2026., a rezidencije će se prodavati po cijeni od oko 6 miliona dolara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.