TAJLAND

U ovim se hotelima snima treća sezona serije “The White Lotus”: Evo koliko košta noćenje u luksuznom kompleksu

Hotel „Four Season“ nudi vile i privatne rezidencije, a gosti mogu odsjesti na samoj plaži i rezervirati privatne izlete jahtom

 „Four Season Resort“ - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2
E. Ag.

22.2.2024

Nakon velikog uspjeha prve sezone, popularna serija „The White Lotus“ krajem 2022. ponovo nas je prikovala uz male ekrane. Zbog toga s nestrpljenjem iščekujemo treću sezonu čija je premijera zakazana za 2025. I dok su nas prve dvije sezone tematski odvele na Havaje i Siciliju, radnja treće sezone smještena je na Tajlandu, gdje je ovih dana snimanje službeno započelo.

Prva lokacija

Još u aprilu prošle godine objavljeno je da se sočna satira Majka Vajta (Mike White) vraća u svom trećem dijelu, a nakon mjeseci nagađanja doznali smo i da će se protagonisti serije „The White Lotus“ ovog puta zaputiti na Tajland. Snimanje, koje je zbog štrajka glumaca i scenarista u Holivudu bilo odgođeno, ovih je dana i službeno započelo, a očekuje se da će serija na male ekrane stići 2025.

Osim intrigantnih dogodovština likova čija će radnja, prema izjavama kreatora serije Majka Vajta, biti usmjerena na istraživanje spiritualnosti Dalekog istoka, podjednaka zvijezda treće sezone bit će i sama destinacija na kojoj se ona smjestila, piše After5.hr.

Planovi produkcije držani su u strogoj tajnosti sve do januara, kad je Turistička uprava Tajlanda objavila da će treće poglavlje serije biti smješteno u Bangkoku, Puketu i na otoku Koh Samui. Šuška se da je prva lokacija, na kojoj je snimanje upravo započelo, luksuzni „Four Season Resort“ na Koh Samuiju, a produkcija bi se u aprilu trebala preseliti u jednako luksuzan resort „Anantara Mai Khao Phuket Villas“.

Hotel „Four Season“ nudi vile i privatne rezidencije, a gosti mogu odsjesti na samoj plaži i rezervirati privatne izlete jahtom. Ovdje možete provoditi dane istražujući netaknute pješčane plaže okružene tropskim zelenilom i mirnim plavim morem, odmarajući se uz infinity bazen uz hladno piće ili opuštajući se na privatnoj palubi s pogledom na idiličan Tajlandski zaljev.

 83 vile s bazenom

Resort „Anantara“ može se pohvaliti s 83 vile s bazenom, a smještene su na sjevernom dijelu otoka Puket, na zlatnoj plaži okruženoj bujnim nacionalnim parkom. Gosti mogu uživati u nagrađivanom japanskom restoranu „Tree House“, opuštati se uz jogu ili muay thai na plaži, krstariti na privatnoj jahti i uživati u spa tretmanima.

Kako sada stvari stoje, tri noći u maju u „Four Seasons Resortu“ u prosjeku koštaju oko 1.281 dolar po noćenju za vilu s jednom spavaćom sobom, dok boravak u rezidencijalnoj vili s četiri spavaće sobe i bazenom košta oko 7.746 dolara. Za vilu u Anantari, prosječna cijena je 781 dolar po noćenju za tri dana u februaru.

Iako HBO, „Four Season“ i „Anantara“ nisu potvrdili informacije da se upravo ondje snima serija, blokirali su mogućnost rezervacija za mjesece za koje se očekuje da će televizijska ekipa ondje boraviti. Inače, dok se emitirala prva sezona „The White Lotusa“, internetski promet na „Four Seasons Maui“ porastao je za 425 posto u odnosu na prethodnu godinu. Pretraživanje hotela i letova za Siciliju iz SAD povećalo se za više od 50 posto, dok je druga sezona, snimana u palači „San Domenico“, okupirala male ekrane.

Isto može očekivati i osoblje oba resorta na Tajlandu, ali i svi oni kojima je luksuzno putovanje na Tajland na bucket listi. Ako ste vi među njima, imate vremena do 2025. da rezervirate smještaj u ovim hotelima – prije nego što fanovi serije učine isto.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.