FOUR SEASONS RESORT

Moderna hacijenda koja crpi inspiraciju iz očaravajućeg meksičkog Pueblos Magicosa

Odmaralište prikladno i za solo užitak, ali i za porodičnu avanturu

Odmaralište. Four Seasons

Dž. R.

18.3.2024

Otvarajući svoja vrata za goste 1. maja 2024., Four Seasons Resort i Residences Cabo San Lucas u Kabo Del Solu poziva putnike da se prepuste oličenju luksuza i opuštanja, kako prenosi Lux Life.

Mjesto okupljanja

Smješten usred živahne zajednice Kabo Del Sol, poznate po svom šarmu u stilu Rivijere, ova moderna hacijenda crpi inspiraciju iz očaravajućeg meksičkog Pueblos Magicosa. Od trenutka kada zakoračite na imanje, obavija vas topao zagrljaj koji podsjeća na dragi povratak kući.

Sa 96 izuzetnih soba za goste, apartmana i vila, zajedno sa 61 rezidencijom i imanjem, odmaralište nudi smještaj sa prelijepim pogledom na Kortesovo more. Svako prebivalište neprimjetno spaja tradicionalnu meksičku estetiku sa savremenim raskošom, sa modularnim staklenim vratima koja brišu granicu između enterijera i eksterijera, privatnim terasama i u mnogim slučajevima ekskluzivnim sadržajima kao što su bazeni i tuševi na otvorenom.

Po dolasku, gosti su dobrodošli u srce objekta, La Casona, živopisno mjesto okupljanja gdje se spajaju udobnost i povezanost. Sa velikim kaminom, lokalnim umjetničkim djelima i panoramskim pogledom na okean, La Casona mijenja klasično iskustvo predvorja i postaje dnevna soba sa ogromnim sofama, a uniforme zaposlenih zamjenjene su modernom odjećom.

Vrhunsko okruženje

Probudite sva svoja čula raznovrsnom kulinarskom ponudom odmarališta, gdje vas užici čekaju na svakom koraku. Palmerio restoran nudi francusku i talijansku hranu, dok je restoran Caiao hram peruanske Nikkei kuhinje. Za koktele uz zalazak sunca i pogled koji oduzima dah, Sora salon na krovu sa pogledom na okean, nudi vrhunsko okruženje.

Luksuz se tu ne završava. Gosti mogu da se opuste u spa centru Tierra Mar ili da se upuste u uzbudljive avanture u Baja 360° Adventure centru. Porodice će uživati u programu Papalote Kids For All Seasons, dok ljubitelji umjetnosti mogu da istraže svoju kreativnost u umjetničkom studiju El Taller Artisan.

Za one koji traže privatnije utočište, odabrani smještaj u vili će uskoro biti dodat u prestižnu kolekciju Four Seasons Private Retreats. Ove kuće sa više spavaćih soba nude odmor uz dodatnu pogodnost personaliziranih usluga, osiguravajući nezaboravan boravak prilagođen svakoj vašoj želji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.