Kako postati jedan od najstručnijih Facebook marketara u BiH?

Sponzorisani tekst
11.10.2017 13:33
A
A
A

Nakon uspješno organizovanih edukacija i seminara iz oblasti digitalnog marketinga, marketing agencija Paradox d.o.o organizuje napredni Facebook marketing seminar. 

Broj Facebook korisnika u BiH iznosi oko 1,5 miliona. Sasvim je sigurno da Facebook oglašavanje igra veliku ulogu u pronalasku potencijalnih kupaca, u jačanju brenda i učvršćivanju pozicije kompanije na tržištu. Zanimljiva činjenica je da je ovaj vid oglašavanja 50% jeftiniji od tradicionalnih medija.

Paradox d.o.o. je agencija specijalizovana u digitalnom marketingu, koja je u dvije protekle godine zauzela jednu od vodećih pozicija na tržištu - kada je u pitanju oglašavanje na digitalnim medijima. Pored agencijskih usluga, Paradox doprinosi tržištu putem edukacija u domenama digitalnog marketinga

Napredni Facebook marketing seminar će polaznike naučiti pravilnom korištenju Facebook oglašavačke platforme i naprednim Facebook marketing taktikama - od hirurški preciznih targeting metoda, remarketinga, lookalikea, prodajnog teksta na reklamama, sve do naprednih prodajnih lijevaka. Predavač seminara je Faris Biogradlić, suosnivač i direktor digitalne marketing agencije Paradox d.o.o.


Seminar je namijenjen marketing menadžerima, poduzetnicima ili individualcima koji se planiraju oglašavati putem Facebooka i Instagrama, te svima onima koji žele steći napredna znanja i vještine digitalnog marketinga.

Kako Facebook iskoristiti za efikasno i profitabilno oglašavanje možete i Vi naučiti na naprednom Facebook marketing seminaru, koji će se održati u subotu 14.10. u prostorijama Ekonomskog Fakulteta u Sarajevu. Cijena kotizacije iznosi 247,00 KM (odobrava se popust na grupne kotizacije).

Sve informacije kao i prijavnicu možete pronaći na https://paradox.ba/facebook-seminar/.