NSBiH

Selektor Robert Prosinečki u posjeti BH Telecomu

Sponzorisani tekst
13.03.2018 14:50
A
A
A

U prostorijama BH Telecoma u Sarajevu danas je upriličen sastanak s predstavnicima Nogometnog saveza BiH, te prva posjeta i upoznavanje novog selektora naše reprezentacije Roberta Prosinečkog s generalnim direktorom BH Telecoma Mirsadom Zaimovićem.

Sastanak s ljudima iz NSBiH direktor Zaimović iskoristio je da u ime BH Telecoma zaželi dobrodošlicu novom selektoru „Zmajeva“ i uruči mu poklon - najnoviji Samsung Galaxy S9, koji će biti u prodaji u BH Telecomu već od 16. marta, dok je selektor direktoru Zaimoviću poklonio originalni dres broj 9 i fudbalsku loptu s potpisom.  

Ističući kako je ovo nastavak uspješne dugogodišnje saradnje s NSBiH, generalni direktor BH Telecoma je ovom prilikom čestitao Prosinečkom na selektorskoj poziciji i istaknuo važnost ugovora koji BH Telecom ima s NSBiH. 

- Zadovoljstvo nam je što nas je posjetio selektor, jedan od najboljih fudbalera. Uz to, i ova današnja posjeta je dokaz nastavka uspješne saradnje naše kompanije s Nogometnim savezom BiH - istaknuo je Zaimović.

Robert Prosinečki se zahvalio BH Telecomu na dosadašnjoj podršci nogometnoj reprezentaciji BiH, ali i podršci kompanije ukupnom bh. sportu. 

- Veoma nam je bitna dugogodišnja saradnja i potpora koju Nogometni savez BiH ima od BH Telecoma. Vi ste naš najveći partner i kompanija koja najviše ulaže u razvoj sporta. Nadam se plasmanu na Evropskom prvenstvu, jer imamo dobru reprezentaciju - izjavio je selektor Prosinečki tokom ove posjete.