REGION

Sedmogodišnji Balša iz Herceg Novog je novi princ svijeta

Avaz.ba

31.10.2017

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Balša Pešić ima sedam godina. Ide u drugi razred Osnovne škole “Milan Vuković” u Herceg Novom i nedavno je svoju porodicu, a i cijelu Crnu Goru učinio ponosnim jer je osvojio titulu malog princa svijeta na takmičenju koje se održalo u Turskoj.

Balša je sretan što je svoju zemlju predstavljao na ovom prestižnom takmičenju, a u razgovoru za CdM ovaj šarmantni dječak nas je osvojio pričom o svojim planovima, jer iako ima sedam godina njegova razmišljanja i shvatanja su vrlo ozbiljna.

-Što se tiče takmičenja dobio sam poziv preko svoje matične agencije AR scouting-a od vlasnika licence za Crnu Goru Prince and Princess World Dada Jovanovića kog sam upoznao na Kids Montenegro Fashion Week-u. Osjećam se uzbuđeno, srećno a i pomalo zbunjeno od toliko lenti, kruna, fotoaparata i poziva od mojih drugara i porodice koji su željeli da mi čestitaju - započinje Balša.

Manekenstvom se bavi od svoje treće godine.

-Volim modeling i volim da se slikam da radim revije, gostujem u emisijama i putujem. Radujem se svakom budućem poslu i sa nestrpljenjem ga iščekujem - kaže ovaj mali sagovornik.

Podrška porodice mu je mnogo značila, a posebno podrška njegove majke Nataše koja je bila sa njim tokom cijelog takmičenja.

-Tata i moje sestre Nina i Nađa su bili podrška preko telefona i nije bilo dana da se po nekoliko puta ne čujemo. Nijesam naučio da se razdvajamo ni na par dana pa su mi mnogo nedostajali - iskren je mali princ.

Pored modelinga njegova prva ljubav je fudbal.

-Fudbal treniram već dvije godine. Nastavit ću da svojim trudom postižem još veće i bolje rezultate sa svojim timom Obilić. Osim toga volim da putujem, pjevam, igram i pecam - dodaje on.

Balša ima mnogo drugara, ali i simpatiju i to djevojčicu iz Ukrajine Milanu Škvaruk.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.