REGION

Užas: Napili i drogirali maloljetnicu, grupno je silovali i sve snimali

Avaz.ba

13.9.2017

Borislav G. (34) i njegovi prijatelji Mario B. (31), Milorad B. (32), Ivan H. (31) i Tomislav B. (34), nakon deset godina od zločina nad tada 16-godišnjom djevojkom, doznali su nepravomoćne presude. 

Na jednom Općinskom sudu u istočnoj Hrvatskoj svaki od peterice okrivljenih osuđen je na po godinu dana zatvora zbog seksualnog čina s tinejdžericom koju su prethodno napili i drogirali heroinom, a cijeli grupni odnos snimao je jedan od prijatelja. Snimio je više od osam minuta porno-videa koji je brzo postao dostupan drugima, piše Jutarnji list.

 Prema optužnici, imali su više spolnih odnosa s maloljetnicom bez njezina pristanka. 

Bilo je to u septembru 2007. u jednom kafiću, gdje su konzumirali alkohol i opojna sredstva, a potom su odlučili iskoristiti omamljenost tinejdžerice koju su opili i drogirali, ne bi li s njome spolno općili. 

 Državno tužilaštvo ih je optužilo za krivično djelo protiv spolne slobode, odnosno da su s maloljetnom osobom izvršili više spolnih snošaja bez pristanka.

 - Te dečke poznajem iz viđenja. Bila sam te večeri u kafiću s poznanikom Ivanom. Sjedili smo i pili sok, nakon čega je on otišao, a ja sam ostala sama. Do mene u separeu sjedili su ti dečki koji su me pozvali da im se pridružim na piću. Pili su vino, pivo i gemišt. No, nisu bili pijani. S njima sam otišla u WC, u kojem su se drogirali kokainom ili heroinom. I ja sam ga ušmrkala sa smotane novčanice i bilo mi je prvi put u životu. 

Jedan od dečki mi je obećao platiti 1.000 kuna (oko 260 KM) za seks. Kad smo došli u neku kuću, jedan mi je ubrizgao heroin iglom u venu. Bila sam ošamućena, ali sam rekla da ne želim seks s njima, pa mi je opaljen šamar. 

Naređeno mi je da se skinem. Dopustili su mi da se nakon seksa otuširam, pa sam se omotala plahtom i pobjegla kroz prozor. Dečki su potrčali za mnom. Uhvatili su me na početku ulice i vratili kući te prisilili na grupni seks. 

Pustili su me tek sutradan. Od straha nikome nisam rekla, a moj dečko je doznao jer je vidio snimku na internetu - ispričala je na sudu žrtva. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.