REGION

Brutalni obračun Torcide i Armade kod naplatnih kućica: Pogledajte snimku velike tučnjave navijača, jedna osoba ostala ležati na zemlji

Avaz.ba

17.9.2017

Pred naplatnim kućicama u Dugopolju na autocesti A1 u nedjelju poslijepodne došlo je do žestokog fizičkog obračuna, a vjeruje se da je riječ o sukobu pripadnika Torcide i Armade uoči skorašnje utakmice Hajduka i Rijeke, koja na Poljudu treba početi u 17 sati. 

Na dramatičnoj snimci koju je objavio Jutarnji.hr vidi se brutalna tučnjava praćena urlicima u kojoj učestvuje nekoliko osoba, a čitavo vrijeme na asfaltu leži jedna povrijeđena osoba.

Ubrzo je na mjesto obračuna dojurilo nekoliko policijskih vozila, a policajci su otrčali prema učesnicima tučnjave ne bi li ih spriječili u daljnjem razračunavanju te kako bi ih priveli.

U nekoliko navrata se vidi kako je neko povrijeđenom pokušao pomoći, ali on se nije ustajao. Zasad nije poznato na koji je način sve započelo, a više će informacija zasigurno biti poznato nakon što policija obavi uviđaj te ispita sudionike i svjedoke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.