REGION

Todorić odgovorio Tedeschiju: On je otvorio mali pogon koji je ubrzo i zatvoren, a ja sam izgradio industrijske bisere

Avaz.ba

11.12.2017

- Suprotno od gospodina Tedeschija moj tim je u Hrvatskoj od nule izgradio industrijske bisere, napisao je na svom blogu Ivica Todorić. 

Nakon što je Emil Tedeschi žestoko napao Ivicu Todorića komentirajući krizu leadershipa u Hrvatskoj, rekavši da je Todorić pobjegao i ostavio brod koji tone te da je to svinjarija, na svom se blogu oglasio i bivši čelnik Agrokora.

To što Ivica Todorić radi, to je svinjarija. Pobjeći i ostaviti brod s više desetaka zaposlenih, ostaviti cijeli svoj tim da bude pod istragom i negdje iz daljine nekog komfora, Londona, držati predavanje ukupnom hrvatskoj privredi i društvu u cjelini, pa i šire, kako je on u pravu, a ovdje je evidentna rupa od više milijardi kuna, to govori o antivodstvu. Zbog toga ako govorimo jednu rečenicu što je lider – to je odgovoran vođa. Odgovoran vođa nikad ne bi dopustio ovakvu situaciju i nikad se ne bi ovako ponašao - rekao je ranije danas Tedeschi. 

Na svom blogu na te riječi reagirao je i Ivica Torodić, rekavši da je sve neargumentirano i zlonamjerno.

Gospodin Tedeschi daje si za pravo da komentira sve ekonomske tokove u Republici Hrvatskoj, a njegova najnovija lavina potpuno neargumentiranih i zlonamjernih opservacija tiče se i Agrokora. Ne želim uopće polemizirati s Tedeschiem, no istine radi, samo ću podsjetiti kako su on i njegov manadžment pridonijeli razvoju hrvatske ekonosmije tek otvaranjem jednog malog pogona koji je ubrzo i zatvoren. Suprotno od gospodina Tedeschia moj tim je u Hrvatskoj od nule izgradio industrijske bisere koji su, unatoč nesposobnosti današnje izvanredne uprave, i dalje perjanice hrvatske ekonomije. Njegove zlonamjerne interpretacije ne želim niti komentirati jer su vođene isključivo skrivenim interesima - napisao je Todorić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.