REGION

Agrokor: Ante Ramljak podnio ostavku

Dnevnik.hr

21.2.2018

U utorak navečer odjeknula je informacija da je Ante Ramljak ponudio ostavku predsjedniku Vlade na dužnost vladinog povjerenika za Agrokor. Danas bi trebalo biti poznato više detalja.

- Sutra ćete sve saznati - odgovorila je u utorak navečer Martina Dalić na pitanje je li Ante Ramljak podnio ostavku na mjesto vanrednog povjerenika za Agrokor. Mediji su kasno sinoć izvijestili da je Ramljak već podnio neopozivu ostavku.

A na odlazak s mjesta vanrednog povjerenika odlučio se zbog stalnih napada i pritisaka. Danas bi trebala biti poznata i formalna odluka Vlade te daljnji plan.

Podsjetimo, u večernjim satima u utorak održan je sastanak u Vladi. Iz zgrade Banskih dvora na zadnji izlaz iza 21 sat izašao je Ramljak. Oko 22 sata Banske dvore napustili su i premijer Andrej Plenković te potpredsjednica Vlade Martina Dalić.

Dalić nije htjela odgovoriti na pitanje koja je njezina politička sudbina, a upitana je li Ramljak podnio ostavku, rekla je: ''Sve ćete saznati sutra''.

Članica Privremenog vjerovničkog vijeća Marica Vidaković u utorak nije htjela komentirati situaciju, ali ako vanredni povjerenik za Agrokor podnese ostavku, rekla je, već će u srijedu ujutro izaći u javnost saopćenjem.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.