Pale druge kraljevske zaruke u Africi: Harry zaprosio Meghan?

Avaz.ba
05.08.2017 18:41
A
A
A

Britanski princ Harry (32) i američka glumica Meghan Markle (36) odletjeli su na romantično putovanje u Afriku proslaviti njezin 36. rođendan.

- Harry je dugo planirao ovaj odmor. Sve je osmislio i potrudio se da bude romantično. Kampirat će pod zvijezdama, ploviti čamcem preko jezera i uživati u dugim šetnjama - otkrio je izvor blizak kraljevskoj porodici. Princ za Afriku kaže da je ona njegov duhovni dom gdje se može odmoriti i maknuti od svega što ga inače opterećuje.


Šuška se da britanski princ djevojku želi zaprositi ovaj mjesec, na dvadesetu godišnjicu smrti majke, princeze Diane.

- Tko zna šta će biti kad će zajedno gledati senzacionalni zalak sunca. Možda Harry klekne pred Meghan - zaključio je izvor blizak kraljevskoj obitelji. 

Prije nego što su otputovali na safari u Afriku, fotografi su na aerodromu uhvatili glumicu kako u ruci drži poklon u obliku mjehurića koji je navodno dobila od dečka. Nije poznato što se skrivalo unutra.


Harry i Meghan u vezi su nešto više od godinu dana. Kraljevska porodica u početku nije bila zadovoljna prinčevim izborom, no Amerikanku su kasnije prihvatili. Markle se, naime, 2013. rastala od producenta Trevora Engelsona nakon dvije godine braka.

Princ pak nije krio da je zaljubljen ni pred prijateljima, koji tvrde da mu je ovo najozbiljnija veza u kojoj je bio. Zbog ljubavi je Harry, koji je nekad slovio za 'macho' frajera, počeo depilirati prsa, čime je nasmijao prijatelje.

Više o:

Meghan Markle