REGION

Vučić se oglasio povodom lažne umrlice

Avaz.ba

16.7.2017

Na Twitteru je objavljena navodna "umrlica" predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, ali je u međuvremenu uklonjena s naloga na kojem je bila postavljena. 

Vučić je na to reagirao da je ne samo živ i zdrav, već i dobre volje, pred sastanak sa šefom Nacionalne garde i dodao da je velika čast i za Srbiju i njega lično što će ga američki zvaničnik primiti u svojoj kuću, u znak posebnog poštovanja.

- Živ sam, dovoljno zdrav da se brinu mnogo što ne mogu da me pobijede - rekao je Vučić šaljivo novinarima koji izvještavaju o njegovoj posjeti Washingtonu.

Podsjetimo, osoba koja se krije iza Twitter naloga "Hvala Vučiću" podijelila je na ovoj društvenoj mreži jezivu fotomontažu umrlice na kojoj je fotografija predsjednika Srbije, i uz koju piše: "Dragi naš Vučiću, neka te anđeli vječno čuvaju u sumpornom jezeru. Ožalošćeni: Mi mudri i pametni SNS sendvičari iz Centralne ljubavne uprave".

Međutim, tu se nije zaustavila, već je nastavila s morbidnim i uličarskim napadima na šefa države: "Dragi naš Vučiću, care naš. Ako mrziteljima kletve prorade pa nam umreš, ti budi bez brige, mi ćemo da te žalimo i spremni smo mi i za dane tuge".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.