REGION

Muškarac rekao babicama da traži suprugu, a onda ušao kod pacijentice i ukrao joj lijekove i 20 eura

21.7.2017

Na odjeljenju porodilišta Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, muškarac tražeći svoju suprugu, ušetao se tokom noći u jednu od soba i od nepoznate pacijentkinje ukrao kutiju leka Bensedin i 20 eura, prenose Novosti.

Nakon ovog nemilog događaja slučaj je prijavljen policiji, a za nepoznatim lopovom se i dalje traga.

Kada su babice u četvrtak oko 2 sata iza ponoći, počele da dijele terapiju na ovom odeljenju, u hodniku su primetile nepoznatu mušku osobu. Na njihovo pitanje šta radi u trenutku kada posjete nisu dozvoljene, on je odgovorio da traži suprugu.

Muškarac koji u tom trenutku nije bio ubedljiv svojom izjavom, alarmirao je babice da ga odmah prijave osiguranju, koje je potom obavjestilo policiju.

Tek kada je obavljena kontrola, da li je nešto nestalo, javila se pacijentkinja koja je primetila da joj nema kutije Benesedina i 20 evra.

- Naša bolnica ima osam radnika osiguranja, a pored toga u noćnim satima, odnosno od 22 sata pa do šest ujutru angažovana je i privatna Agencija za osiguranje. Oni su odmah reagovali po pozivu – kazala je za medije Biljana Sremčić, portparol bolnice.

Međutim u bolnici kažu da ovakve krađe nisu neobičajenei pored postojanja sistema zaštite, obezbeđenja i kamera ali da nisu ni česte.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.