REGION

Srbijanski tabloid objavio najbizarniju vijest na Balkanu: Koga "cepa" Thompson?

Avaz.ba

9.8.2017

Srbijanski tabloid Alo izašao je s vjerovatno jednom od najbizarnijih naslovnica na ovim prostorima (a i šire) ikad.

"Thompson uhvaćen kako cepa ovčicu", vrišti s naslovnice tabloida, uz gnjusni nadnaslov "Nastrani ustaša", pokušavajući uvjeriti ljude da je Thompson imao spolni odnos s ovcom. Da stvar bude još urnebesnija, ovci koju su iskoristili za ilustraciju, zaštitili su identitet crnom trakom preko očiju?!

Kao izvor ove potpune gluposti navode jednog Srbina, navodnog bivšeg Thompsonovog komšiju, Stevana B., koji je, navodno, za vrijeme rata pobjegao iz Hrvatske u Srbiju. Bizarna i totalno neuvjerljiva priča kaže da su mladog Thompsona, dok je čuvao krave i ovce, uhvatili u seksualnom činu sa životinjom.

- Ako je općio s ovcom, onda i ne čudi da može pjevati o svim tim gadostima. Opet, vjerovatno i Srbe toliko mrzi jer ga je na djelu zatekao upravo susjed Srbin iz sela Baljci, koji je poslije i proširio priču - prenosi Alo izjavu navodnog susjeda uz dodatak da se priča brzo proširila i okolnim selima pa su se mladom "Thompsonu svi rugali i govorili mu: "Beee..."

Da prokomentira ovaj "slučaj" pozvali su i psihijatra Jovana Marića koji je zaključio da "se takvi pacijenti rijetko liječe, jer rijetko kad i potraže pomoć", ali i da to rade uglavnom "seoska djeca koja su nesigurna i usamljena, a često i osramoćena pred drugima zbog nekog kompleksa."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.