REGION

Novinari ispred kuće Marjanovića u Borči: Mala Jana ostaje, policija i službenici Centra za socijalni rad otišli, a evo šta kažu komšije o Zoranovom hapšenju

Kurir

16.9.2017

Vijest o hapšenju Zorana Marjanovića, tekstopisca i učesnika rijalitija, za ubistvo supruge Jelene Krsmanović-Marjanović odjeknula je kao bomba u srbijanskoj javnosti.

Slično je i u Borči, beogradskom naselju u kojem Marjanovići imaju porodičnu kuću. Atmosfera je teška, šok i nevjerica, a evo šta kažu njihove komšije na vijest o hapšenju Zorana Marjanovića.

U međuvremenu, u porodičnu kuću se vratila i mala Jana, kćerka Zorana i pokojne Jelene, koju su doveli Zoranov brat Miloš i njegova djevojka. Sat kasnije, oko 13.30 sati, iz kuće Marjanovića izašli su policajci i službenici Centra za socijalni rad, a mala Jana je ostala u kući.

Za njima je izašao i Zoranov brat Miloš i bez osvrtanja ušao u automobil. Njegov otac Vladimir rekao je da ne može da daje izjave da se ne bi, kako mu je preporučio advokat, uznemiravala javnost. 

U međuvremenu je u porodičnu kuću stigla i kuma Vera, porodična kuma Marjanovića koja je prije godinu i po, u vrijeme Jeleninog ubistva, tvrdila da Zoran nije kriv.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.