REGION

Dan kada je Jelena Marjanović bila najsretnija: Zoran i Jana su cijeli moj svijet!

Avaz.ba

9.10.2017

Jelena mi je jednog dana rekla: Mama, imam nešto da ti kažem, obradovat ćeš se. Trudna sam.“ Bila je presretna kad je saznala da će postati majka. Nakon porođaja u februaru 2011. Jana i Zoran su postali cijeli njen svet. Vratila mi je osmijeh na lice - pričala je Zorica Krsmanović, majka ubijene pjevačice Jelene Marjanović. 

Tri godine poslije gubitka oca, Jelena je konačno doživljavala lijepe trenutke.

- Udala se za Zorana, kog je mnogo voljela. Rodila je kćerkicu Janu, a karijera joj je bila u usponu. Nastavila je da pjeva. Međutim, ubrzo je stigao još jedan težak udarac. Saznala je da i njena majka boluje od kancera. Svaki dan je spremala mami hranu i posjećivala je u bolnici. Jelena je u to vrijeme imala nastupe, a kako je od porođaja imala višak kilograma, počela je da ide u teretanu i da trči - pričaju rođaci, piše Kurir.

Ispostavilo se da je odlazak na trčanje 2. aprila 2016. bio koban. Jelena je ubijena sa devet udaraca tupim predmetom u glavu, a njeno tijelo nađeno je sutradan u kanalu pored nasipa u Borči.

Zorica Krsmanović ispričala je da je Jelena voljela da im kupuje poklone, njoj je donosila lijepe košulje, a ocu majice.

- Od prvog novca sebi je kupila zlatne minđuše i ikonu Bogorodice. Meni je kupila košulju, a ocu crnu majicu. Sjećam se da je govorila Dušanu kako i šta da obuče, a on ju je sve slušao - pričala je Zorica.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.