Zoran Marjanović plače u zatvoru: Umrijet ću bez mame!

Avaz.ba
13.10.2017 07:17
A
A
A

Zoran Marjanović (37), koji je prije nepunih mjesec dana uhapšen u vezi sa ubistvom supruge Jelene Marjanović, navodno počinje psihički da puca u zatvoru, prenosi Informer. 

Marjanović, koji je većinu vremena u ćeliji sasvim miran i staložen, počinje da se trese i plače svaki put kada se prisjeti majke, kažu zatvorski čuvari. Prema njihovim riječima, Marjanović stalno govori da mu nedostaje majka, za koju je jako vezan, a u jednom trenutku je čak zaplakao i naglas ridao:

- Majko, umrijeću ti, umrijeću bez majke!

Zoranova majka Zorica, koja je prošle godine i osuđena zbog nadrilekarstva neće da ode u posjetu sinu, jer, kako kaže, u zatvoru vlada loša energija koja bi mogla da ugrozi njenu bioenergiju, kojom navodno liječi ljude.

Iz istog razloga, nije bila ni na sahrani snahe Jelene, a u više navrata je odbila i ispitivanje na detektoru laži.

Zorana Marjanovića su od 15. septembra, kada je uhapšen, posjećivali otac Vladimir i brat Miloš, i to uvijek zajedno.

- Posjetili su ga ukupno četiri puta, tri puta u septembru i jednom početkom oktobra. Dobio je od njih tri paketa i uplatili su mu nešto novca da ima za zatvorsku kantinu. Zoran neće da u pritvoru viđa kćerku, jer smatra da to nije mjesto gdje bi dijete trebalo da ga vidi. Ali, sve ga više pogađa što majka Zorica neće da ga posjeti.