REGION

Cimer Zorana Marjanovića ugušio sina, a nevjenčanu suprugu iskasapio sa 50 uboda nožem

Alo.rs

Alo.rs

4.11.2017

Monstrum iz Rakovice Marko Nikolić (43), koji sa Zoranom Marjanovićem (39), osumnjičenim za ubistvo supruge Jelene Krsmanović-Marjanović (33), dijeli ćeliju u Centralnom zatvoru, ugušio je svog sina Mihaila (4) na benjičkom groblju, dok je svoju nevjenčanu suprugu Maju Đorđević (38) iskasapio sa čak 50 uboda nožem, navodi se u obdukcionom nalazu Instituta za sudsku medicinu.

Kako "Alo!" saznaje, obdukcijom je utvrđeno da su nesretni dječak i njegova majka umrli u strašnim mukama.

- Mihailo nije imao vidljive povrede po tijelu, a utvrđeno je da je preminuo usljed gušenja. Smrt je nastupila na groblju, a Marko je svog četvorogodišnjeg sina u rakovački Centar za socijalni rad donio mrtvog u naručju i stavio ga pred Maju. Monstrum je dječaka ugušio tako što ga je rukom obuhvatio oko vrata i stavio mu šaku preko usta i nosa, tako da dijete nije moglo da diše. Mališan se otimao i pokušavao da se otrgne, ali nije imao snage da se odupre - prepričava izvor ovog lista u kakvim mukama je mali Mihailo preminuo.

Nakon što je ubio dijete, Nikolić ga je stavio u automobil i odvezao do Centra za socijalni rad, gdje je bila Maja. Spustio je mrtvo dijete pred nju, a onda je započeo krvavi pir.

I Nikolić i Marjanović su nakon hapšenja odbili da pred tužiocem iznesu svoju odbranu. Dok se Nikolić branio šutnjom, Zoran je samo ponavljao da "imaju pogrešnog čovjeka i da nije on ubio Jelenu".

- Iako su imali pravo da pred tužiocem kažu nešto u svoju odbranu, obojica su odabrala da to ipak ne učine. Obojica su izabrala sličnu taktiku, a vidjet će se da li će na suđenjima biti pričljiviji. I jednom i drugom se na teret stavlja teško ubistvo, za koje je zaprijećena kazna zatvora do 40 godina - kaže ovaj izvor.

Na njenom tijelu, nastavlja, izbrojano je 50 uboda nožem.

- Maja je na ruci imala 20 uboda i posjekotina od noža. Povrede koje je zadobila su stravične i ukazuju na to da je žena trpjela nepodnošljive bolove prije nego što je izdahnula. Na osnovu povreda, ona je umirala u agoniji - kaže ovaj izvor.

Podsjetimo, tragedija u kojoj su ubijeni Mihailo i Maja Đorđević dogodila se 12. jula ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, naočigled brojnih prolaznika i zaposlenih.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.