REGION

Ko ih plaća: Marjanovići imaju tajnog finansijera?!

Avaz.ba

20.11.2017

Porodica ubijene pjevačice Jelene Marjanović već više od godinu i po dana nema nikakve prihode, ali zato njeni članovi uspijevaju da plaćaju petoricu vrhunskih advokata, voze tri automobila i regulišu sve troškove oko kuće, a za sve to im je potrebno nekoliko hiljada eura mjesečno. 

Prema saznanjima Informera, postoje indicije da njihov život na visokoj nozi finansira "misteriozni sponzor", koji je veoma zainteresovan za ishod istrage Jeleninog ubistva.

Naime, prema pisanju ovog lista, svaki od advokata Marjanoviće košta 5.000 mjesečno po tarifi.

- Zanimljivo je da se, otkako je Jelena ubijena, niko nije zapitao kako je moguće da Marjanovići žive na tako visokoj nozi, daleko bolje od prosječne porodice u Srbiji, a da baš niko u kući ne zarađuje već godinu i po dana. Naime, Marjanovići plaćaju čak pet vrhunskih advokata, što ni ozbiljni tajkuni tako lako ne mogu sebi da priušte. Voze troja kola, među kojima su "mercedes" i "micubiši", da ne govorimo o mjesečnim troškovima za održavanje kuće, grijanje... - ističe sagovornik Informera.

- Pitanje je ko to sve finansira. Zoran, otkako je Jelena ubijena, nije ni napisao, a kamoli prodao neku pjesmu, dok je majci Zorici nedugo poslije zločina zabranjeno da se bavi nadriljekarstvom. Otac Vladimir nikad nije ni privređivao, dok brat Miloš navodno preprodaje neke automobile, što je apsolutno nedovoljno da bi se pokrili svi troškovi. Čak i da su imali neku ušteđevinu, do sad bi je potrošili. Zanimljivo je i da su Marjanovići za sve ovo vrijeme pričali sve i svašta, a nikad se nisu požalili kako teško žive i da nemaju para. Nije to baš slučajno, tu nešto smrdi - dodaje izvor.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.