REGION

Manijak iz Vlade slao djevojkama slike spolnog organa

Avaz.ba

10.12.2017

Jedan od činovnika Vlade Srbije preko društvenih mreža uznemirava djevojke i šalje im fotografije svog spolnog organa i to ni manje, ni više nego iz kancelarije ministarstva u kom radi, saznaje “Alo!”.

Kako saznaje ovaj list jedan od činovnika Vlade Srbije, koji je zaposlen na privremenim i povremenim poslovima u jednom od ministarstva u Nemanjinoj osumnjičen je da je preko svog Facebook profila, a iz kancelarije u kojoj radi slao djevojkama eksplicitne fotografije.

- Čitava stvar isplivala je na površinu kada se ministarstvu (poznato redakciji) obratila djevojka D. M. (22) i optužila njihovog radnika R. M. za seksualno uznemiravanje. Djevojka tvrdi da joj je R. M. ničim izazvan i bez prethodnog upoznavanja slao svoje golišave slike. Kao dokaz pokazala je sporne fotografije. On je slike svog spolnog organa slao direktno u inbox djevojci na Facebooku, a prvu fotografiju, navodno joj je poslao odmah nakon što ga je djevojka prihvatila za prijatelja na ovoj društvenoj mreži - otkriva izvor.

Prema njegovim riječima iz ministarstva su D. M. koja se inače bavi javnim poslom odmah uputili da čitav slučaj prijavi policiji, što je navodno djevojka odmah i uradila. 

- Ministarstvo je odmah pokrenulo istragu o čitavom slučaju, a očekuje se i da policija preuzme dalje korake. Ipak ni ministarstvo ni policija ne mogu ništa da urade dok djevojka koja je uznemiravana i zvanično ne podnese prijave - otkriva naš izvor iz Nemanjine.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.