REGION

U tuči ranjeni pjevačica i policajac, povrijeđen i zatvorski čuvar

Avaz.ba

12.12.2017

U Sremskoj Mitrovici danas je opsadno stanje poslije tuče i pucnjave u jednom kafiću, zbog čega policija zaustavlja i pretresa svako vozilo.

Sve je počelo u noći između nedjelje i ponedjeljka, kada su četiri osobe povrijeđene u tuči i vatrenom obračunu koji su se dogodili u jednom kafiću kod objekta Carska palata u Sremskoj Mitrovici.

Kako Kurir nezvanično saznaje, ranjeni su policajac V. N. i pjevačica koja je nastupala te večeri, dok je zatvorski čuvar povrijeđen u tuči.

- U kafiću je došlo do masovne tuče, letjele su čaše i flaše. Navodno, policajca koji nije bio na dužnosti nožem je neko ubo u butinu. Potom su iz dva pištolja ispaljena dva metka koja su pogodila policajca i djevojku. Na mjesto obračuna brzo su stigle policija i Hitna pomoć - objašnjava izvor

Ljekarske ekipe prevezle su povrijeđene u Medicinski centar u Sremskoj Mitrovici.

- Utvrđeno je da jedan mladić ima ranu nastalu od metka, kao i djevojka. Jedan mladić u tuči je teško povrijeđen. Na svu sreću, niko od njih nije životno ugrožen - naveo je sagovornik.

Kako je potvrđeno iz bolnice, djevojka koja je kod njih zbrinuta imala je povredu noge i ona je puštena na kućno liječenje.

- Dvojica mladića su zadržana, imaju povrede glave, ramena i ekstremiteta i nalaze se na odjeljenju opšte hirurgije i intenzivne njege - rečeno je u bolnici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.