REGION

Prva dama Srbije o ulozi majke: Tamara Vučić otkrila kako podiže sina Vukana

Avaz.ba

12.12.2017

Prva dama Srbije Tamara Vučić otkrila je kako izgleda njen život poslije rođenja sina. Ona je ispričala da zna kako radi pravu stvar kada ugleda sretnog Vukana. 

Već od prvog djetetovog dana važno je da sa njim neprekidno komuniciramo. Dijete kroz igru najviše uči i takvom interakcijom mu omogućujemo da se razvija i napreduje. O načinu na koji komunicira sa svojim petomjesečnim sinom Vukanom govorila je i Tamara Vučić, supruga predsjednika Srbije, prenosi Telegraf.rs.

- Ja sam Tamara Vučić i imam sina Vukana od 5 i pol mjeseci. Postala sam pravi mali lutajući cirkus. Trudim se da mu pričam, da pjevam, da glumim, da plešem. Nas dvoje razmjenjujemo osmijehe, poglede, usklik - kaže prva dama.

Ona je ispričala da zna kako radi pravu stvar kada ugleda sretnog Vukana.

- Budim to dijete u sebi i prepuštam mu se i ta interakcija, ta razmjena dobre, pozitivne energije je nešto što je izuzetno važno i dobro za dijete. Kad vidim da ona maše sa onim ručicama i nožicama, znam da radim pravu stvar - rekla je za TV Prvu gospođa Vučić u okviru UNICEF kampanje "Svaki trenutak je važan" i dodala da je takva razmjena pozitivne energije izuzetno važna za bebu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.