REGION

Novi detalji: Policija na korak do velikog otkrića u slučaju ubistva Jelene Marjanović!

Avaz.ba

23.12.2017

U okviru istrage, koju Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi protiv Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog da je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović (33), biće rađeno i vještačenje video-snimka, koji je zabilježila kamera sa prodavnice u Borči, saznaje Alo.

Prema riječima našeg izvora, tokom policijske istrage pominjana su tri video-zapisa, i to jedan sa autobusa GSP-a, drugi sa kamere na kući mještanina Crvenke i treći iz kamere na prodavnici, ali se ispostavilo da je samo jedan od njih upotrebljiv.

- Snimak koji može biti od pomoći jeste onaj koji je zabilježila kamera sa prodavnice u Borči. Preostala dva snimka su izrazito loše rezoluzcije, tako da su praktično neupotrebljiva. Jedina kamera koja je zabilježila Marjanoviće 2. aprila 2016. godine nalazi se u naselju Borča, sa lijeve strane, na putu ka Crvenki. Vještačenjem tog snimka mogla bi se odgonetnuti misterija da li je tog dana Jana Marjanović, kćerka Zorana i Jelena, bila sa njima u automobilu, kada su se, prema Zoranovim tvrdnjama, zaputili na nasip u Crvenki - kaže naš sagovornik.

Kako tvrdi naš izvor upućen u slučaj, poznanik porodice ubijene pjevačice “Granda” pogledao je snimak sa kamere.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.