REGION

Novinar ušao u sobu elitnih beogradskih prostitutki i otkrio specifičnu priču

Noizz.rs

5.1.2018

Čudan je taj voajerizam. Hoćeš da gurneš nos tamo gdje ti nije mesto i poslije kukaš. I stvarno mi je došlo da kukam na sav glas nakon seanse sa elitnim beogradskim prostitutkama u jednom, pa kako drugačije, elitnom hotelu, priča je novinara srbijanskog Noizza. 

Preko njihovog šefa smo dogovorili sastanak na kojem će mi pričati kako njihov život izgleda iza kulisa.

Susreo se s njihovim svodnikom, kojeg zovu "Ocem" i dogovorio da ga sačeka ispred hotela.

- Visoki lik sa blagim crtama lica podsjećao je na blagonaklonog komšiju kojeg redovno viđaš u gradskom prijevozu. Stisnuo mi je ruku kao da mi šalje poruku da će je polomiti ako ne bude onako kako on kaže - napisao je novinar. 

Nakon što su sve dogovorili, svodnik mu je rekao: "Znaš, one su mi kao kćerke. Budi dobar".

Bez predugačkih uvoda, odveo ga je u sobu u kojoj su bile S i N. 

Društvo im je pravio muškarac kojem do kraja večeri nije saznao ime, a uloga mu je bila da nadgleda i da vodi računa da li je snimio nešto što nije po njihovoj volji.

Već na prvi pogled skapirao sam da njih dvije uopće ne izgledaju onako kako ih zamišljamo u svojoj razigranoj mašti vođenoj stereotipima. Ne, ne vise sa nekog lustera u klubu i uglavnom ne sjede u krilu bucmastom tatici u separeu dok ih on poliva pjenušavim pićem. Nemaju ni silikonske grudi veće od glave đaka prvaka niti prenapumpane usne. Izgledale su potpuno prirodno, ali se vidjelo kad malo bolje pogledaš da njihov hirurg radi fantastičan posao - naveo je. 

Djevojka koju je vodio pod slovom S je duhovita. Ima 34 godine i izabrala je da bude elitna prostitutka jer su njeni klijenti ozbiljni ljudi. 

Prečica do boljeg života 

"Znaš kako, ovo ti je usamljenički život. Ti i moji klijenti znate čime se bavim. Niko više. Porodica bi me se vjerovatno odrekla. Dobro je što ne guraju nos tamo gdje im nije mjesto. Danju vodim ozbiljan život i za to primam platu. Noću, isto tako, vodim ozbiljan život koji mi omogućava luksuz. Doduše, na ovom drugom ne ulažem intelektualni napor, ali mi osigurava mnogo više nego posao od ponedjeljka do petka - kazala je S novinaru. 

Dodala je da za nju nije ozbiljna veza. 

Kaže da klijente doživljava kao prijatelje koji je nikad ne pitaju gdje je bila i šta je radila.  

Zanimljivo je da nije počela da se bavi prostitucijom zato što ju je neko prinudio ili zato što nije mogla da preživi. Njen jedini interes je luksuzan život koji ne može sebi da osigura baveći se samo svojim dnevnim poslom.

"Ako si očekivao tužnu životnu priču – to nećeš dobiti. Svako se bori na svoj način. Ja ne osuđujem druge, ali znam da bi mene svi osudili. Prema tome, ovo što ja radim je samo moja stvar, pojasnila je i dodala: "Volim seks i dobra sam u njemu, zašto da ne naplatim?" 

Sa druge strane, N je nedavno ušla u ovaj svijet. Ona nije počela da se bavi ovim poslom zbog potrebe za luksuzom, već zato što je željela da ispuni fantaziju da joj ljudi plaćaju za ono u čemu uživa i u čemu je dobra. 

Ona uvijek gleda sagovornika u oči i veoma je smirena u toku razgovora. Za nju je specifično da joj se na kraju svake završene fraze podigne ton u glasu.

"Moji roditelji mogu da me izdržavaju do kraja života i da živim na visokoj nozi. Ali, ovo je ono što sam htjela. Volim da mi plate, mnogo. Znam da sam dobra u ovome, pa zašto ne bih to unovčila?, dodala je N. 

N je neko ko voli seks i odnose sa klijentima doživljava vrlo lično. Ponekad zna da se naljuti ako joj seks nije bio dobar.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.