NOVI IZUM

Sada postoji i ruter koji će vas pratiti po kući za optimalnu pokrivenost bežičnom mrežom

MSI-jev ruter, za razliku od bilo kog drugog na tržištu, ima antene koje dinamički prate povezane uređaje dok se krećete po kući

Ruter koji omugućava brži internet. Printscreen / Youtube

E. A.

17.1.2023

MSI novom serijom RadiX rutera usmjerenih na gejming želi da pruži podršku za najnovije Wi-Fi standarde kao što su Wi-Fi 6, Wi-Fi 6E i Wi-Fi 7

MSI-jev ruter, za razliku od bilo kog drugog na tržištu, ima antene koje dinamički prate povezane uređaje dok se krećete po kući kako bi se obezbjedila optimalna pokrivenost bežičnom mrežom. Kao takav, izazvao je posebno interesovanje na ovogodišnjem CES sajmu.

Pored antena, MSI RadiX BE22000 Turbo ruter podržava Wi-Fi 7, a tu je i MSI AI QoS tehnologija za smanjenje pinga tokom gejminga ili davanje prioriteta različitim vrstama sadržaja.

Ima propusni opseg kanala od 320MHz i kompanija tvrdi da može isporučiti četiri puta brži propusni opseg u poređenju sa Wi-Fi 6 ruterom.

Što se tiče povezivanja preko kabla, RadiX BE22000 Turbo je opremljen sa dva 10 GbE porta i četiri 2,5 GbE porta.

Ne očekuje se da će BE22000 Turbo krenuti u prodaju prije 2024. godine, jer MSI treba da osigura da motori antene rutera mogu da izdrže godine neprekidnog rada, prenosi Bug.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.