OGRANIČEN BROJ PRIMJERAKA

Samsung i BMW su objavili kolaboraciju: U prodaji samo 1000 primjeraka

BMW je prošle godine predstavio model telefona zajedno sa kineskom kompanijom Vivo, a već ove godine postoji još jedan smartphone koji je glavna tema

BMW i Samsung objavili novi model telefona. BMWBLOG

N. H.

9.2.2023

BMW je prošle godine predstavio model telefona zajedno sa kineskom kompanijom Vivo, a već ove godine postoji još jedan smartphone kojem je glavna tema BMW.

Ovog puta, proizvođač automobila će udružiti snage sa dva korejanska giganta. Najjači telekom i sponzor velikog broja sportskih timova u Južnoj Koreji - SK Telekom i gigant proizvodnje u sferi tehnologije Samsung su njihovi partneri za ovaj projekt.

Galaxy S23 Ultra BMW M Edition je telefon koji je zasnovan na nedavno predstavljenom modelu Samsunga, a uređaj je inspirisan legendarnim BMW M3 E30 modelom. 

Telefon u biti neće imati ništa specijalno, osim posebne animacije telefona pri pokretanju. Tada će se na ekranu pojaviti tri poznate M boje.

Međutim, pametni telefon dolazi u paketu sa lijepom kutijom koja odaje počast originalnom M3 modelu. Tvrda futrola će imati haubu i prednju rešetku modela G80.

Ostale sitnice uključene u kupovinu su: 6 poznatih znakova koji ilustruju različite epohe, mali kompresor zraka, analogni sat i držač sunčanih naočala.

Uz to, telefon dolazi sa posterom, foto-albumom i privjeskom za ključeve za prebacivanje između šest pomenutih znakova.

Ni obični model nije baš pristupačan za početak, tako da se podrazumijeva da će sve ove sitnice činiti ovaj model još skupljim. 

Obični model košta skoro 1.300 eura/2.600 KM. 

Dostupan je za naručivanje do 13. feburara, a prodaja je ograničena na samo 1000 proizvoda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.