LUKSUZ

Zvučnik s elegantnim tijelom od prirodnog aluminija

Odiše očaravajućim ambijentom zimskih šuma, hvatajući ljepotu i mir prirode tokom hladnijih mjeseci

Beosound A5 je dostupan u dvije zadivljujuće boje. Bang & Olufsen

Z. K.

15.5.2023

Bang & Olufsen su udružili kreativne snage s dansko-italijanskim dizajnerskim duom GamFratesi kako bi dizajnirali novi prenosivi zvučnik Beosound A5.

 Prenosivi zvučnik graciozno prepliće umjetničke tradicije sjevera i juga, ujedinjujući ih u simfoniju impresivnog zvuka, izuzetne izrade i bezvremenske izdržljivosti, postajući tako svjedočanstvo legendarne reputacije Bang & Olufsena.

Ručka od drveta

Beosound A5 je dostupan u dvije zadivljujuće boje. Prva opcija ima elegantno tijelo od prirodnog aluminija s prednjom stranom od tkanih papirnih vlakana, dopunjeno svjetlom hrastovom ručkom. Ova kombinacija izaziva osjećaj bezbrižnog skandinavskog ljeta provedenog na plaži, stvarajući opuštenu i privlačnu atmosferu.

Za one koji traže prefinjeniju estetiku, u ponudi je i model u tamnijoj nijansi u pratnji poklopca zvučnika i ručke od tamnog hrastovog drveta. Ovaj zvučnik odiše očaravajućim ambijentom zimskih šuma, hvatajući ljepotu i mir prirode tokom hladnijih mjeseci.

Bez obzira da li su smješteni u domu ili okruženi sjajnim otvorenim prostorom, obje završne obrade Beosound A5 se neprimjetno uklapaju u bilo koje okruženje, pokazujući vrhunac skandinavskog dizajna.

Laka prenosivost

Sa svojom čvrstom hrastovom ručkom, Beosound A5 nudi laku prenosivost - bez obzira da li odlučite da ga postavite na pod, policu ili sto, ovaj zvučnik se neprimjetno integrira u svaki prostor. Ne samo da zvučnik pruža izuzetne performanse u zatvorenom prostoru, već se može pohvaliti i IP65 ocjenom otpornosti na vodu i prašinu, što ga čini pogodnim za spoljašnju upotrebu i svaku avanturu koja vam se nađe na putu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.